ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: BRUCE SPRINGSTEEN (LIVE1979) / LAST INTERNATIONAL PLAYBOYS

Κυκλοφόρησε στις 16 Νοεμβρίου η ταινία “The Legendary 1979 No Nukes Concerts” με ολόκληρη τη συμμετοχή του Bruce Springsteen and The E Street Band.
Το συγκεκριμένο φιλμ περιλαμβάνονται τα καλύτερα αποσπάσματα από την εμφάνιση που έκανε ο Springsteen στο Madison Square Garden το 1979 κατά τη διάρκεια των φιλανθρωπικών συναυλιών του The Muse Concerts For a Non-Nuclear Future για να κινητοποιήσουν τον κόσμο για την εξάπλωση διάδοση και επικινδυνότητα της πυρηνικής ενέργειας. Είχε προηγηθεί το ατύχημα στο Three Mile Island στην Pennsylvaniaτο Μάρτιο του  1979. Σε εκείνη την ιστορική συναυλία που έγινε το Σεπτέμβριο του 1979 στο Madison Square Garden συμμετείχαν και οι Jackson Browne, Graham Nash, Bonnie Raitt, Chaka Khan, Nicolette Larson, Poco, Crosby, Stills & Nash, Tom Petty, Raydio και John Hall. Tο “The Legendary 1979 No Nukes Concerts” θα κυκλοφορήσει σε CD με DVD, διπλό CD με Blu-Ray και διπλό LP.
Δείτε το "Sherry Darling" από εκείνη τη συναυλία.



Setlist
1. Prove It All Night
2. Badlands
3. The Promised Land
4. The River
5. Sherry Darling
6. Thunder Road
7. Jungleland
8. Rosalita Come Out Tonight
9. Born To Run
10. Stay
11. Detroit Medley
12. Quarter To Three
13. Rave On
Αντικειμενικά, ο ήχος των Last International Playboy δεν ταιριάζει στο προφίλ του Rockmachine.gr, αλλά ο φρέσκος ήχος τους και η παρουσία του τραγουδιστή Άγγελου Καλατζή, παλιού γνώριμου από τους Trademark, τους φέρνουν στην στήλη Νέες Κυκλοφορίες. Οι Last International Playboys μόλις κυκλοφόρησαν σε  cd και σε ψηφιακή μορφή το άλμπουμ τους “Who shot
Roy?” με πρωταγωνιστή τον ήρωα comic Roy Race που πυροβολήθηκε από έ ναν άγνωστο. Το πολύ καλό video σκηνοθετήθηκε από τον Χρήστο Δουλγεράκη και πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου. Αξίζει να το δείτε!

13/12/21


 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου