ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΡΟΚ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» ΣΤΙΣ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 


Ο IANOS και οι εκδόσεις Αστάρτη διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Σελιμά, «Ροκ Ιστορίες». Το βιβλίο θα προλογίσει η Ιόλη Σίμου, υπεύθυνη των Εκδόσεων Αστάρτη και θα παρουσιάσει ο Αλέξανδρος Ριχάρδος (www.rockmachine.gr). Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο Βασίλης Παναγόπουλος.Παρουσίαση βιβλίου: 4 ευρώ (περιλαμβάνει καφέ ή τσάι ή αναψυκτικό ή ένα ποτήρι μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί)
 
Λίγα λόγια για το βιβλίο

Rock μουσική....
Γεμάτη στιγμές και ιστορίες που χαρακτήρισαν και συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν, τις ζωές και τον τρόπο αντιμετώπισης της καθημερινότητας όλων όσων ασπάζονται την Rock μουσική, σαν τρόπο ζωής.
Οι Rock ιστορίες είμαστε όλοι εμείς!!! Το Rock δεν είναι ηλεκτρικές κιθάρες και δυνατά τύμπανα, άλλωστε τέτοια πια υπάρχουν σε όλα τα τραγούδια σε κάθε είδος μουσικής.
Rock είναι ο στίχος, το πως αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Είναι κάτι αληθινό που μας κάνει να παλεύουμε για αυτά που πιστεύουμε. Είναι η έξοδος κινδύνου στις δύσκολες καταστάσεις μας. Είναι το απόσταγμα όλων αυτών, που έδωσαν τη ζωή τους για τη μουσική κάνοντας κατάθεση ψυχής μέσα σε λίγες νότες και μια χαράδα στίχους.
Rock είναι τα όνειρα μας. Η ελπίδα πως όλα κάποτε θα αλλάξουν...
Για την αλητεία ρε γαμώτο!
________________________________________
Σημαντικές Πληροφορίες
 Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ IANOS.GR Ή ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ
 ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ EMAIL ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.
 
 ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ:
Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή σας στον χώρο είναι υποχρεωτική.
Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους.
Η είσοδος στο χώρο επιτρέπεται αυστηρά μόνο σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.
11/12/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου