45 ΧΡΟΝΙΑ DESTROYER-KISS KAI SLAYED-SLADE

Τα 45α γενέθλια του άλμπουμ τους Destroyer γιορτάζουν οι Kiss (1976) και το επανακυκλοφορούν σε σειρά επανεκδόσεων αλλά και σε Box set. To Destroyer ήταν το πρώτο άλμπουμ τους που ξεπέρασε το 1.000.000 αντίτυπα κι ένα από τα best-selling studio άλμπουμ τους της δισκογραφίας τους αφού περιέχει τραγούδια σαν τα "Detroit Rock City", "Shout It Out Loud", "God Of Thunder" και  "Beth". Η καινούργια επανακυκλοφορία του θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου σε Super Deluxe 4-CD + Blu-ray audio box set, 2πλό βινύλιο και 2πλό CD.
Στο 2πλό CD θα ακούσετε το remastered άλμπουμ αλλά και 15 demos από το αρχείο των Paul Stanley και Gene Simmons, τα οποία ήταν ακυκλοφόρητα και μια καινούργια mix του "Beth (Acoustic Mix)" και μια συναυλία τους στο L'Olympia του 1976. Στο Blu-ray audio disc, θα ακούσετε το αρχικό άλμπουμ σε remix του Steven Wilson σε Dolby Atmos και 5.1 surround mix με bonus τα "Beth (Acoustic Mix)" και "Sweet Pain (Original Guitar Solo)".


Στην Super Deluxe box set έκδοση θα βρείτε το newsletter του KISS Army που ενημέρωνε τα μέλη του για την επερχόμενης κυκλοφορία του Destroyer, φωτογραφίες του συγκροτήματος, τη δισκογραφία τους , βιογραφίες και των 4 μελών, πιστοποιητικό και κάρτα μέλους του KISS Army, αυτοκόλλητα κάρτα μέλους του  Member Certificate, 68σέλιδο βιβλίο, πένες κ.α.
 

Επετειακή έκδοση βινυλίου για τα 45 χρόνια του πολύ καλού τους άλμπουμ Slayed, παρουσίασαν οι Slade. Όπως βλέπτε κι από τη φωτογραφία, το βινύλιο είναι splatter κ ιαπλά να θυμίσουμε ότυι το άλμπουμ περιέχει 4 πολύ καλά τραγούδια τους με πρώτα και καλύτερα τα Mama Weer All Crazee Now, Gudbuy T'Jane και την(πολύ καλή) διασκευή τους στην επιτυχία της Janis Joplin, Move Over
   

9/12/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου