PRETENDERS KAI BAND ΣΕ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ


Δύο επανακυκλοφορίες από δύο εντελώς διαφορετικά είδη μουσικής.Επανακυκλοφορούν τα πρώτα δυο-καλά- άλμπουμ των Pretenders σε deluxe εκδόσεις. Τα Pretenders (Deluxe Edition) και Pretenders II (Deluxe Edition) θα βρίσκονται στην αγορά στις 5 Νοεμβρίου σε 3πλά βινύλια, με ένθετα και πολλές φωτογραφίες. Το πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο Pretenders θα περιέχει το αυθεντικό άλμπουμ remastered, demos, σπάνιες ηχογραφήσεις και ένα ολόκληρο άλμπουμ live στο Paris Theatre του Λονδίνου και στο Paradise Theater της Βοστώνης. Το
Pretenders II θα περιέχει επίσης το αρχικό άλμπουμ remastered, demos και τις συναυλία τους στο Central Park του 1980 και στη Santa Monica Civic Auditorium to 1981.

Τα 50α γενέθλια γιορτάζει το άλμπουμ Cahoots των Band και επανακυκλοφορεί στις 10 Δεκεμβρίου σε καινούργιο remix και remastered! Η καινούργια έκδοση περιέχει κάποια ακυκλοφόρητες εναλλακτικές ηχογραφήσεις των τραγουδιών του αλλά και ένα live του 1971 που τότε είχε κυκλοφορήσει σε bootleg ηχογράφηση από την εμφάνισή τους στο Olympia Theatre του Παρισού. Η πολυτελής επανέκδοση θα περιέχει Blu-ray audio disc, βιβλίο με σπάνιες φωτογραφίες και πλούσιο υλικό. Το Cahoots θα κυκλοφορήσει σε cd, βινύλιο και ψηφιακά.


 25/11/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου