ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: LESLIE WEST TRIBUTE/BETH HART (TRIBUTE TO LED ZEPPELIN)/HALOCRAFT

Ένα χρόνο μετά το θάνατο του σπουδαίου κιθαρίστα Leslie West (Mountain, West Bruce and Laing), η Mascot Records θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου  2022 το tribute άλμπουμ Legacy: A Tribute To Leslie West. Η κυκλοφορία του θα γίνει σε  standard cd, βινύλιο αλλά και περιορισμένη έκδοση box set. Τα ονόματα που συμμετέχουν είναι μεγάλα και τρανταχτά όπως Slash, Zakk Wylde, Dee Snider, Martin Barre, Joe Lynn Turner, Charlie Starr, Elliot Easton, Robby Krieger, Mike Portnoy, Eddie Ojeda, George Lynch, Marty Friedman, Steve Morse και Yngwie Malmsteen.


Track listing:
01. Blood Of The Sun (feat. Zakk Wylde)
02. Nantucket Sleighride (To Owen Coffin) (feat. Joe Lynn Turner & Marty Friedman)
03. Theme For An Imaginary Western (feat. Dee Snider, Eddie Ojeda, Rudy Sarzo, Mike Portnoy)
04. For Yasgur's Farm (feat. Joe Lynn Turner & Martin Barre)
05. Why Dontcha (feat. Steve Morse & Ronnie Romero)
06. Sittin' On A Rainbow (feat. Elliot Easton & Ronnie Romero)
07. Never In My Life (feat. Dee Snider & George Lynch)
08. The Doctor (feat. Robby Krieger & Ronnie Romero)
09. Silver Paper (feat. Charlie Starr)
10. Money (Whatcha Gonna Do)/By The River medley (feat. Bachman & Bachman)
11. Long Red (feat. Yngwie Malmsteen & Teddy Rondinelli)
12. Mississippi Queen (feat. Slash & Marc LaBelle)

Ένα tribute άλμπουμ με 9 τραγούδια των Led Zeppelin θα κυκλοφορήσει η Beth Hart με τίτλο A Tribute To Led Zeppelin. Τη συνοδεύουν οι Tim Pearce (Bruce Springsteen, Tina Turner), Chris Chaney (Jane's Addiction), Jamie Muhoberac (Bob Dylan, Rolling Stones), Matt Laug (Alanis Morisette, Alice Cooper) κ.α.

Η Beth Hart θα εμφανιστεί live στο Θέατρο Βράχων στις 4 Ιουνίου του 2022. Προσέξτε πως ερμηνεύει το «ανδρικό» "Good Times Bad Times".
TRACKLIST:
1. Whole Lotta Love
2. Kashmir
3. Stairway To Heaven
4. The Crunge
5. Dancing Days/When The Levee Breaks (Medley)
6. Black Dog
7. No Quarter / Babe I'm Gonna Leave You (Medley)
8. Good Times Bad Times
9. The Rain Song

 halocraft

H post/cinematic rock μπάντα των Halocraft παρουσιάζει το δεύτερο θεματικό της album με τίτλο, A Mother to Scare Away the Darkness, που κυκλοφόρησε στις 5 Νοεμβρίου 2021 ψηφιακά σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες. Το άλμπουμ αυτό είναι prequel θεματικά από το προηγούμενο debut Album “Chains for the Sea” που αποτελεί το δεύτερο κομμάτι της ιστορίας που θα ολοκληρωθεί στο τρίτο και τελευταίο μέρος. Οι τίτλοι των κομματιών, εννιά στο σύνολο τους, οι μελωδίες και οι στίχοι (όπου υπάρχουν) αποτελούν μέρος του συνόλου της ιστορίας. Οι Halocraft σαν γνήσιοι παραμυθάδες όπως και στο πρώτο έχουν αφήσει, για τους οπαδούς τους, στοιχειά της ιστορίας τους μέσα και στο δεύτερο άλμπουμ καθώς και στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook.
Μπορείτε να προπαραγγείλετε το Compact Disc/ Βινύλιο από την επίσημη σελίδα των Halocraft στο Bandcamp.


To “A Mother to Scare Away the Darkness” ηχογραφήθηκε στο Valve studio, στην Θεσσαλονίκη, σε παραγωγή του Struter o οποίος είναι υπεύθυνος για την μίξη, το mastering και το editing. Τέλος, το artwork επιμελήθηκε ο Τηλέμαχος Μίλιος.

 22/11/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου