ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΚΗΣ ΚΑΙ TROUBLEMAKERS ΜΕΡΟΣ 1ο / VIRTUAL ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΩΝ BEATLES

 

Ένα πολύ ενδιαφέρον video ετοίμασε ο Γιώργος Γάκης για την ιστορία των Troublemakers που γιορτάζουν τα 28 χρόνια παρουσίας. Το rockumentary αποτελείται από τρία μέρηκαι μπορείτε να δείτε το πρώτο που καλύπτει την περίοδο 1993-1996. Μια περίοδος που έληξε όταν αποχώρησε η July Massino και το συγκρότημα συνέχισε με βασικό πλέον τραγουδιστή τον Γιώργο Γάκη. Το video μας γυρνάει πολλά χρόνια πίσω όταν το συγκρότημα εμφανιζόταν σε εκπομπές της ΕΤ3 (η οποία ήταν πάντα ανοιχτή σε rock συγκροτήματα) αλλά και στα πρώτα σήριαλ των ελληνικών ιδιωτικών καναλιών, όπου οι Troublemakers εμφανιζόντουσαν σαν guests.

   

Δείτε ένα συγκινητικό αλλά και πολύ ενδιαφέρον video με όλες τις τοποθεσίες που αναφέρονται στους στίχους τραγουδιών των Beatles! Ένα πολύ καλό οδοιπορικό από το Strawberry Field του Λίβερπουλ έως το Black Mountain Hills της Dakota και το Royal Albert Hall έως την πόλη του Blackburn. Όλα με χάρτες, αποσπάσματα στίχου κάθε τραγουδιού και φωτογραφίες.  Πολλές αναφορές στίχων γίνονται για την πόλη του Λίβερπουλ, όπου έζησαν τα παιδικά τους χρόνια κι υπάρχουν φωτογραφίες από τα συγκεκριμένα μέρη, ακόμα κι από το μνήμα της ‘Eleanor Rigby’ στην εκκλησία του St. Peter. Η προσεκτική έρευνα έγινε από το Vanity Fair.

3/10/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου