NEWS OF THE WORLD (13/10/21)


 • Στη φωτογραφία που βλέπετε, εικονίζεται ο 62χρονος John Nicholas "Jon" Oliva των Savatage ο οποίος συνελήφθηκε από το Σερίφη του Pasco County, στην περιοχή της Φλόριδα γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά και κατοχή ναρκωτικών.  Ο Oliva αφέθηκε ελεύθερος την επόμενη ημέρα της σύλληψής του, αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πλημμέλημα και κακούργημα! Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε από το γραφείο του Σερίφη, φαίνεται να φοράει νοσοκομειακά ρούχα και η μύτη του να έχει λίγο αίμα. Αυτό συνέβη γιατί μπορεί να τραυματίστηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα πριν συλληφθεί. 

• Δείτε το video single που ετοίμασε ο David Lee Roth για το καινούργιο τραγούδι του "Lo-Rez Sunset", με το δημιουργικό να ανήκει στον ίδιο του Roth. To "Lo-Rez Sunset" περιλαμβάνεται στο EP του The Roth Project όπου τον συνοδεύουν οι John 5 κιθάρα, Greg Bissonette ντραμς και Brett Tuggle πλήκτρα. Παράλληλα,  ανακοίνωσε και την απόσυρσή του από τις συναυλίες, λέγοντας ότι οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του στο Las Vegas τον Ιανουάριο, θα είναι οι τελευταίες του.


• «Πήγε κι ήλθε» ο κιθαρίστας των Judas Priest, Richie Faulkner κατά τη διάρκειας συναυλίας του συγκροτήματός στο Louder Than Life Festival στο Kentucky όπου έσκασε(!) η αορτή του και το αίμα άρχισε να κυλάει στο θώρακά του, δημιουργώντας του ένα πολύ βαρύ καρδιακό επεισόδιο, το οποίο για καλή του τύχη, έληξε με 10ωρη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στο νοσοκομείο που ήταν (ευτυχώς) πολύ κοντά! Ιατρικά, αυτό που έπαθε λέγεται ανεύρυσμα και διαχωρισμός της αορτής και οι περισσότεροι πεθαίνουν πριν φθάσουν στο νοσοκομείο. Η εγχείρηση του άφησε 5 μεταλλικά εξαρτήματα τα οποία προστέθηκαν στο θώρακά του(!) και να σημειωθεί ότι ποτέ δεν είχε πρόβλημα με την καρδιά του, αρυθμία ή χοληστερίνη!
• Το απίστευτο ποσό του $ 937.500 έπιασε σε δημοπρασία η κιθάρα του
Johnny Ramone με την οποία έπαιξε σε 1.985 συναυλίες των Ramones από το 1977 μέχρι το 1996  και βέβαια με αυτήν έπαιξε στα άλμπουμ του συγκροτήματος. ν. Επίσης, αυτή είναι που ακούγεται σε 15 άλμπουμς των Ramones την ίδια περίοδο.Ο προηγούμενος κάτοχος, για 25 χρόνια, είχε δανείσει την κιθάρα και ήταν εκτεθειμένη στο Rock & Roll Hall of Fame στο Cleveland του Ohio.

• Πριν από την  πρόσληψη κάθε μουσικού στο συγκρότημά του ο Alice Cooper δίνει την ίδια υπόσχεση: «θα δεις τον κόσμο, θα πληρώνεσαι και θα αποκτήσεις ράμματα». H υπόσχεσή του πραγματοποιήθηκε στην κιθαρίστρια του συγκροτήματός του Nita Strauss, όπου κατά τη διάρκεια συναυλίας του, έφυγε το μπαστούνι που κρατούσε στο χέρι του και τη χτύπησε στο κεφάλι! Το video τα λέει όλα!
• Με σοβαρό καρδιακό επεισόδιο διεκομίστηκε σε νοσοκομείο ο ντράμερ των Kix, Jimmy “Chocolate” Chalfont.Περαστικά.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο ντράμερ των Beat, Everett Morton. Δεν ανακοινώθηκαν τα αίτια θανάτου του.
• Οι Deep Purple παρουσίασαν το πρώτο video single από τον επερχόμενο δίσκο τους Turning To Crime με διασκευές. Πρόκειται για την επιτυχία των Love, 7 And 7 Is(1966). Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε digipack CD, jewelbox CD και βινύλιο στις 26 Νοεμβρίου.



• Σε έντονη κακή κατάσταση είναι τα πόδια του πρώην τραγουδιστή των Iron Maiden, Paul DiAnno. O ιδιοκτήτης της pub Cart & Horses στο Λονδίνο, όπου οι Iron Maiden έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους 1976, συγκέντρωσε το ποσό των 15.358 €, για να τον βοηθήσει να κάνει χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά για τον Di Anno που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας κι  όλοι ελπίζουν σε μια οικονομική ενίσχυση από το πρώην  του συγκρότημα.

• Σύμφωνα με τον Al Pitrelli, δεν είναι μακριά οι ημέρες που θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες συναυλιών των Trans-Siberian Orchestra, για την Αμερική. Όσο ζούμε, ελπίζουμε













Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου