ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η Τ-Ε-Λ-Ε-Υ-Τ-Α-Ι-Α ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ UFO. ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις 29 Οκτωβρίου 2022 στο Fuzz θα λάβει χώρα η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ συναυλία της αποχαιρετιστήριας περιοδείας των UFO! Την προηγούμενη, θα παίξουν στο Principal club Theater της Θεσσαλονίκης! Μετά την υποχρεωτική  αναβολή λόγω πανδημίας της φετινής περιοδείας που είχαν προγραμματίσει να είναι η Farewell tour, η περιοδεία τους θα ξεκινήσει στις20 Ιουνίου 2022 από το Beatbox του Αννόβερου που στην ουσία είναι η τελική πρόβα τους και θα καταλήξει στην Αθήνα στις 29 Οκτωβρίου όπου το συγκρότημα είχε παίξει για πρώτη φορά με κιθαρίστα τον Vinnie Moore το Φεβρουάριο του 2004!
"Όλα αυτά τα χρόνια ζήσαμε καταληκτικές στιγμές γεμάτες αναμνήσεις, μαζί με τις δύσκολες στιγμές. Ήλθε η ώρα του αποχαιρετισμού, που θα αφήσει σε εμάς και τους fans μας βαθιά συναισθήματα» είπε ο 73χρονος τραγουδιστής του συγκροτήματος Phil Mogg. Η σημερινή σύνθεση των UFO, αν δεν αλλάξει κάτι έως του χρόνου εκτός του ιστορικού μέλους Phil Mogg είναι οι Andy Parker ντραμς (από τα ιδρυτικά μέλη), Neil Carter πλήκτρα, Vinnie Moore κιθάρα και Rob De Luca μπάσο.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


Τα εισιτήρια ξεκινούν από 29€

 Για αγορές μέσω internet υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

 

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης –πέρα των επίσημων σημεία προπώλησης του ίδιου του διοργανωτή- είναι τα παρακάτω. Ως εκ τούτου, η Ticketmaster ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές εκτός του επίσημου δικτύου αυτής, δεν συμπεριλαμβάνονται στα σημεία προπώλησης του διοργανωτή, και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

 


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:

- www.ticketmaster.gr
 

4/9/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου