ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΝ TONY MARTIN, VIDEO ΓΙΑ ΤΟ "STRADEGO" ΚΑΙ ΤΟ SUPER DELUXE BOX SET AΠΟ ΤΟΥΣ IRON MAIDEN


Στις 14 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο καινούργιο άλμπουμ του πρώην τραγουδιστή των Black Sabbath, Tony Martin με τίτλο Thorns. Μαζί του παίζουν οι Scott McClellan, Danny "Danté" Needham (Venom), Magnus Rosén (Hammerfall), Greg Smith (Rainbow κι ο Joe Martin που είναι ο γιός του. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Martin, το Thorns είναι το πιο Tony Martin άλμπουμ (σ.σ. ε! τι θα έλεγε), με πολλά riffs από την κιθάρα του Scott McClellan, τον οποίο εκθειάζει τόσο για το παίξιμό του όσο και για τη συνθετική συνεισφορά του.
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του heavy metal μας θυμίζει ότι το τελευταίο studio άλμπουμ του ήταν το Scream (2005), ενώ είχε τραγουδήσει στα άλμπουμ των Black Sabbath,The Eternal Idol(1987), Headless Cross (1989), Tyr (1990), Cross Purposes (1994), Cross Purposes Live (1995) και Forbidden (1995). Εμείς έστω και ρομαντικοί, περιμένουμε μια περιοδεία του με τον Tony Iommi.

Το επίσημο video για το καινούργιο τραγούδι τους "Stratego" παρουσίασαν οι Iron Maiden και είναι με κινούμενα σχέδια (animated clip) σκηνοθετημένο από τον Gustaf Holtenäs. Το video και τα κινούμενα σχέδια είναι καλά, ακόμα καλύτερο είναι το τραγούδι αν και πιστεύω ότι το αδίκησαν με αυτό το video αφού το "Stratego" είναι από τα καλύτερα τραγούδια του καινούργιου άλμπουμ τους, αν όχι το καλύτερο κι ένα κλασικό Ιron Maiden Live video θα το αναδείκνυε καλύτερα.
Παράλληλα το καινούργιο άλμπουμ τους Senjutsu (σε μια ελεύθερη μετάφραση σημαίνει τακτική και στρατηγική) κυκλοφορεί σε μια Super Deluxe Box Set έκδoση που περιέχει το 2πλό CD digipak με 28σέλιδο ένθετο, το Blu-ray του τραγουδιού The Writing on the Wall και πως γυρίστηκε, μια αφίσα 3 κάρτες κ.α. συλλεκτικά που μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία.



 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

9/9/21


 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου