TO TECHNICAL ECSTACY ΤΩΝ BLACK SABBATH ΜΕ BONUS LIVE//50 ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ L.A. WOMAN ΤΩΝ DOORS

Άργησε αλλά τον βρήκε το δρόμο για την επανέκδοση το 7o άλμπουμ των Black Sabbath, Technical Ecstasy που θα επανακυκλοφορήσει σε super deluxe έκδοση την 1η Οκτωβρίου. Η super deluxe έκδοση περιλαμβάνει remastered το άλμπουμ , μια καινούργια μίξη από τον Steven Wilson και 90 λεπτά ακυκλοφόρητου υλικού που είναι demos, outtakes, διαφορετικές μίξεις και live ηχογραφήσεις. Η super deluxe έκδοση θα κυκλοφορήσει σε 4πλό CD και 5πλό βινύλιο 180gr. Τα ακυκλοφόρητα Live τραγούδια (Symptom Of The Universe, War Pigs, Gypsy, Black Sabbath, All Moving Parts, Dirty Women, Drum Solo / Guitar Solo, Electric Funeral, Snowblind και Children Of The Grave) καλύπτουν την περίοδο 1976-77 και ηχογραφήθηκαν κατά την Technical Ecstasy World Tour. Το Technical Ecstasy είχε κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου 1976 και ήταν το προ τελευταίο άλμπουμ τους με τον Ozzy για εκείνη την περίοδο.

Για ακόμα μια φορά επανεκδίδεται το τελευταίο studio άλμπουμ των Doors με τον Jim Morrison, το L.A. Woman, αυτή τη φορά για την 50η επέτειο από την κυκλοφορία του. Η καινούργια έκδοση θα κυκλοφορήσει σε 3πλό CD κα ιμονό βινύλιο, αμφότερα με καινούργιο remastered. Στην έκδοση του cd τα 2 Bonus cd περιέχουν περισσότερο από 2 ώρες ακυκλοφόρητων session outtakes stereo mix.
Μεταξύ αυτών και το αρχικό demo του"Riders on the Storm" που βρέθηκε πρόσφατα και ήταν χαμένο για περισσότερα από 40 χρόνια. Το άλμπουμ L.A. Woman κυκλοφόρησε στις 19 Απριλίου 1971, σταμάτησε στο No. 9 του Billboard 200, πούλησε περισσότερα από 2.000.000 αντίτυπα και έβγαλε τραγούδια σαν τα "Love Her Madly" και "Riders on the Storm".


 30/9/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου