Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ROLLING STONES ΣΤΟΝ CHARLIE WATTS


Σε μια ειδική βραδιά με 300 καλεσμένους στη Μασαχουσέτη, οι Rolling Stones απέτισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα ντράμερ τους Charlie Watts.
"Θα ήθελα να σας πωότι απόψε είναι μια δύσκολη νύχτα για εμάς» ξεκίνησε να λέει ο Mick Jagger. "Είναι η πρώτη περιοδεία μας σε 59 χρόνια, χωρίς τον αγαπημένο μας Charlie Watts. Μας λείπει σαν φίλος, σαν ντράμερ, πάνω και κάτω από τη σκηνή. Μαζί μας έχουμε τις αναμνήσεις μας, όπως και εσείς σαν φίλοι των Rolling Stones. Αφιερώνουμε την αποψινή συναυλία μας στον Charlie!"
"Charlie προσευχόμαστε για εσένα και παίζουμε για εσένα” είπε ο Ronnie Wood με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του Watts.
Το συγκρότημα θα ξεκινήσει στις 26 Σεπτεμβρίου την υπόλοιπη περιοδεία No Filter από το St Louis και θα τελειώσει στις 20 Νοεμβρίου στο Austin με ντράμερ τον συνεργάτη του Keith Richards, Steve Jordan.Βέβαια δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι το συγκρότημα θα έπεεπε να αναβάλλει αυτές τις λίγες ημέρες της περιοδείας, σε ένδειξη πένθους στον Watts!




Παράλληλα το συγκρότημα παρουσίασε το video του “Living in the Heart of Love” που συγκαταλέγεται στα bonus της καινούργιας έκδοσης του Tattoo You. To video γυρίστηκε στο Παρίσι σε σκηνοθεσία Charles Mehling και πρωταγωνιστούν οι Marguerite Thiam και Nailia Harzoune με κάποιες λίγες εικόνες των Rolling Stones να περνούν από την οθόνη, επικεντρώνοντας στον Charlie Watts.



23/9/21
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου