ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: ALAN PARSONS (LIVE)/STING

 

Καινούργιο live άλμπουμ έχει ο Alan Parsons που θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου με τίτλο The NeverEnding Show - Live In The Netherlands.Μεταξύ των κλασικών τραγουδιών του που περιέχονται στο νέο του live είναι και τ Eye In The Sky, Time, Old And Wise, Don't Answer Me, Time, I Wouldn't Want To Be Like You, Psychobabble, Don't Let It Show και βέβαια το Games People Play που μπορείτε να δείτε στο video. H συναυλία ηχογραφήθηκε/βιντεοσκοπήθηκε στην Ουτρέχτη το 2019 και το The NeverEnding Show - Live In The Netherlands θα κυκλοφορήσει 2πλό CD και DVD, Blu-ray and και3πλο βινύλιο.


Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του My Songs(2019), o Sting παρουσίασε το καινούργιο άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου με τίτλο The Bridge. Κεντρική ιδέα των στίχων είναι ο έρωτας και όπως λέει ο ίδιος ο Sting δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που τραγουδάει για τον έρωτα και για τις καθημερινές ανθρώπινες σχέσεις. 

Το The Bridge θα κυκλοφορήσει σε standard και deluxe CD, βινύλιο, με τις deluxe γιαπωνέζικες cd και βινυλιακές εκδόσεις να περιέχουν bonus τα “Waters of Tyne,” “Captain Bateman’s Basement” και “(Sittin’ On) The Dock of the Bay.” Η cd deluxe έκδοση θα συνοδεύεται κι από  DVD με συνέντευξη του Sting όπου νπαροπ0υσιάζει τραγούδι προς τραγούδι όλα τα κομμάτια του The Bridge καθώς και τα videos των “If It’s Love” και “Rushing Water.”

2/9/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου