ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΥΣ DREAM THEATER, GAMMA RAY ΚΑΙ RUNNING WILD

 

Τρία ολοκαίνουργια video σας παρουσιάζουμε, από 3 μεγάλα συγκροτήματα. Πρώτα οι Dream Theater και το καινούργιο video single με τίτλο "The Alien", μέσα από το 15ο(!) studio  άλμπουμ τους που τιτλοφορείται "A View From The Top Of The World" και θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου. Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει 7 κομμάτια, το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Hugh Syme και η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον John Petrucci με μηχανικό ήχου τον James "Jimmy T" Meslin. Για να μπείτε στη λογική του κομματιού, πρέπει να το ακούστε αρκετές φορές, όπως συμβαίνει με όλα τα τραγούδια των Dream Theater.


 Οι Gamma Ray παρουσίασαν το επίσημο video για το τραγούδι τους "Lust For Life" με τον Ralf Scheepers στο μικρόφωνο. Το συγκρότηνμα έπαιξε ένα Live Streaming Event στο ΙSS Dome του Düsseldorf τον Αύγουστο του 2020. Εκείνη η εμφάνισή τους θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου σε cd/dvd και 2πλό βινύλιο με τίτλο “30 YEARS LIVE ANNIVERSARY» με τη σημερινή σύνθεση του συγκροτήματος να είναι Dirk Schlächter (μπάσο), Henjo Richter (κιθάρα), Michael Ehré (ντραμς), Kai Hansen (κιθάρα) και Frank Beck (τραγούδι).


Στο κλασικό πειρατικό ύφος τους είναι και το καινούργιο τραγούδι των Running Wild που τιτλοφορείται "Diamonds & Pearls" και προέρχεται μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους "Blood On Blood" που θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου.

 

14/8/21


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου