ROCK INCIDENT 193: ΟΤΑΝ Ο NEIL PEART ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ CHARLIE WATTS

Ήταν 2003 όταν ο ντράμερ των Rush, Neil Peart συναντήθηκε με τον ντράμερ των Rolling Stones, Charlie Watts, χωρίς να τον αναγνωρίσει!!!
“Ένα ηλικιωμένος, κοντούλης, ήλθε προς το μέρος μου και μου έτεινε το χέρι του, λέγοντας κάτι που δεν άκουσα», είπε ο Peart.»Σκέφτηκα, ποιος να είναι αυτός κι έβγαλα το monitor από το αυτί μου για να ακούσω καλύτερα, λέγοντας του, συγγνώμη δεν σας άκουσα. Μού χαμογέλασε και μου είπε »Γεια σου είμαι ο Charlie Watts.’"
Ήταν 30 Ιουλίου 2003 όταν οι Rolling Stones έπαιζαν σε ένα φιλανθρωπικό κονσέρτο στο Τορόντο με τη συμμετοχή των Guess Who, Rush και AC/DC (σ.σ. ένα κι ένα τα ονόματα) και με 40.000 κόσμο να τους παρακολουθεί.
 Κι ο Peart συνεχίζει: ‘Του έδωσα το χέρι μου και με ρώτησε πότε θα βγούμε. Είμαι εδώ για να σε δω μου είπε και μού έκλεισε το μάτι». Ο Peart παραδέχτηκε ότι το σχόλιο του Watts, τον έκανε να αισθάνεται ακόμα πιο  μπερδεμένος, απ ότι αισθάνεται πριν τις συναυλίες.
Όταν οι Rush ανέβηκαν στη σκηνή για το set τους, ο Peart δεν μπορούσε να βγάλει τον γριζομάλλη Άγγλο ντράμερ από το μυαλό του. Όταν μάλιστα έπαιξαν ένα μικρό μέρος του “Paint it Black” σκέφτηκε ότι ο Watts θα έχει φύγει από το χώρο και δεν θα τον άκουσε να παίζει!!!

Το αστείο στην όλη ιστορία είναι ότι ο Neil Peart είχε ίνδλαμα τον Charlie Watts κι όπως λέει, θυμάται τον εαυτό του 12μιση χρονών μπροστά στην τηλεόραση να παρακολουθεί την εκπομπή Ed Sullivan Show  που είχε καλεσμένους τους Rolling Stones και να παρακολουθεί το παίξιμό του!!!

 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

27/8/21

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου