NEWS OF THE WORLD (9/8/21)


• Οι Whitesnake ανακοίνωσαν την πρόσληψη του τραγουδιστή/πολυμουσικού  Dino Jelusick, ο οποίος μέχρι προ τινός ήταν μέλος των Trans Siberian Orchestra. O Jelusick είχε παίξει με τους Dirty Shirley, με τον George Lynch, τους Animal Drive, ενώ έχει ηχογραφήσει με πολλά σχήματα. Εκτός από frotman παίζει πλήκτρα, ενώ μπορεί ακόμα να παίξει μπάσο, κιθάρα και τύμπανα. Είναι απόφοιτος μουσικής ακαδημίας και έχει δουλέψει και στον χώρο του θεάτρου. Όπως βλέπετε κι από τη φωτό, οι Whitesnake είναι πλέον 7!!!
•  Το music video των Metallica Για το τραγούδι τους "Nothing Else Matters", ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο (1.000.000.000) χτυπήματα στο YouTube. Η σκηνοθεσία είναι του Αdam Dubin κα ινα θυμήσουμε ότι είναι το περίφημο Video όπου ο Lars Ulrich πετάει βελάκια σε αφίσα του Kip Winger.


 • Μετά από 18 χρόνια απουσίας, ο μπασίστας Rudy Sarzo, επέστρεψε στους Quiet Riot. Ο Sarzo ήταν μέλος του συγκροτήματος στη χρυσή περιόδου τους και στα άλμπουμ "Metal Health" και "Condition Critical".
• Ο τραγουδιστής Ray Alder (των Fates Warning  κι ο ντράμερ Mark Zonder (πρώηνFates Warning και Warlord), σχημάτισαν τους A-Z (διαβάζεται "A through Z") με τη σύμπραξη των Philip Bynoe μπάσο(Warlord, Steve Vai), Joop Wolters κιθάρα (Steve Walsh, Simon Phillips) και του οργανίστα Vivien Lalu (Steve Walsh. Jordan Rudess). Ακούγεται ενδιαφέρον.

• Σύμφωνα με δήλωση του ντράμερ των Offspring, Pete Parada, δεν είναι πλέον μέλος του συγκροτήματος γιατί αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο….
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο πρώην κιθαρίστας και συντραγουδιστής των Poco, Paul Cotton. Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook, ο θάνατός του ήταν αναπάντεχος και έφυγε ήρεμα στον ύπνο του.  Ο Cotton έγινε μέλος του country rock συγκροτήματος, το 1970 και το πρώτο άλμπουμ το οποίο συμμετείχε ήταν το From the Inside(1971). Αποχώρησε το 1987 για να επανέλθει στις αρχές της δεκαετίας του 90 κι έμεινε έως και το 2010. Εκτός από τη δισκογραφία του με τους Poco, είχε και 5 προσωπικά άλμπουμ.
• Το καινούργιο άλμπουμ του με τίτλο "The Atlas Underground Fire" παρουσίασε ο Tom Morello στον SiriusXM κι ένα από τα τραγούδια που συμπεριέλαβε είναι και το "Highway To Hell" όπου τον συνόδευσαν οι Bruce Springsteen και Eddie Vedder!


 • Με ανακοίνωσή τους οι Rolling Stones, ανήγγειλαν ότι ο 79χρονος ντράμερ τους  Charlie Watts δεν θα συμμετάσχει στη μικρή αμερικάνικη περιοδεία που θα ξεκινήσουν στις 26 Σεπτεμβρίου. Ο Watts έκανε μια εγχείρηση (σ.σ. δεν αναφέρεται τι είδους) και η μετεγχειρητικής του πορεία είναι πολύ καλή αλλά οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση. Με δεδομένο ότι οι πρόβες ξεκινούν σε λίγες ημέρες, είναι αδύνατον να παίξει μαζί τους κι ο Steve Jordan να παίρνει τη θέση του.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ο Charles Connor, ο οποίος είχε διατελέσει ντράμερ του Little Richard τη δεκαετία του 50. Σύμφωνα με την κόρη του, ο Connor πέθανε στον ύπνο του. Είχε παίξει ακόμα με ονόματα όπως Guitar Slim, Jack Dupree, Jackie Wilson, Sam Cooke, Coasters, James Brown και Shirley and Lee.
• Την εμφάνισή τους στο Sweden Rock του 2016, ηχογράφησαν οι King Cobra και θα την κυκλοφορήσουν με τίτλο “Sweden Rock Live”. Το συγκρότημα σε αυτή τη φάση αποτελείται από τους Carmine Appice ντραμς, Johnny Rod μπάσο, Michael-Phillips τραγούδι,  Paul Shortino και Jordan Riff κιθάρα.
• Το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες κέρδισε η Jessica Springsteen, κόρη του Bruce Springsteen με το άλογο Don Juan van de Donkhoeve (σ.σ. αυτό είναι το όνομα του αλόγου!).













Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου