NEWS OF THE WORLD (9/7/21)


 • Την εκπληκτική συλλογή αυτοκινήτων του ντράμερ των Rush, Neil Peart, ανέλαβε για δημοπρασία στις 13 και 14 Αυγούστου η Gooding & Company. Η συλλογή περιλαμβάνει εξαιρετικά αυτοκίνητα παλαιών δεκαετών σε άριστη κατάσταση όπως βλέπετε. Μεταξύ αυτών είναι: 1964 Jaguar E-Type Series I 3,8L Coupe   1963 Chevrolet Corvette Split-Window Coupe, 1973 Maserati Ghibli 4,9 SS Coupe, 1965 Maserati Mistral Spider, 1964 Aston Martin DB5 (ίδια με  αυτή του James Bond) , 1964 Shelby Cobra 289 (σπανιότατο μοντέλο) και μια Lamborghini Miura P400 S του 1970. Τέλος. για ακόμα μια φορά ο Alex Lifeson διέψευσε κατηγορηματικά τις όποιες φήμες που ήθελαν το καναδέζικο συγκρότημα να επανασχηματίζεται με Geddy Lee και άλλον ντράμερ. Και βέβαια ο ένας και μοναδικός λόγος είναι η απουσία του Neil Peart! Πάντως ο Lifeson έχει επαναδραστηρειοποιηθεί γράφοντας καινούργια τραγούδια, δουλεύοντας με τον μπασίστα και τραγουδιστή των Καναδών Coney Hatch, Andy Curran και την τραγουδίστρια Maiah Wayne.
• Το καινούργιο τραγούδι τους παρουσίασαν οι βετεράνοι Night Ranger. Τίτλος του "Bring It All Home To Me" και είναι μέσα από το καινούργιο 12ο άλμπουμ της δισκογραφίας τους με τίτλο "ATBPO" ("And The Band Played On"). Το καλό με το "Bring It All Home To Me" είναι ότι ακούγεται σαν κλασικό Night Ranger τραγούδι.

• 10 ολόκληρα χρόνια μετά το θάνατό του Gerry Rafferty, στις 3 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ Rest In Blue που είναι μια συλλογή demos που επιμελήθηκε η κόρη του Martha, η οποίας κράτησε τη φωνή του πατέρα της και τελειοποίησε άλλαξε τις ενορχηστρώσεις.
• Μετά από 13 χρόνια συνεργασίας, αποχώρησε από τους Queensryche o 34χρονος κιθαρίστας Parker Lundgren για να αφοσιωθεί σε διαφορετικές επαγγελματικές δραστηριότητες. Το αμερικάνικο συγκρότημα, τον έχει ήδη αντικαταστήσει με τον Mike Stone ο οποίoς συμμετείχε στο άλμπουμ τουςTribe.

• Τις πρώτες δύο συναυλίες της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους ανακοίνωσαν οι Whitesnake. Το συγκρότημα θα εμφανιστεί στις 24-25 Ιουνίου 2022 στο Rock Imperium Festival της Ισπανίας και στις 23 Ιουνίου στο Hellfest της Γαλλίας. Πάντα του 2022. Έχουμε ελπίδες!
• Η δεσποινίς Frankie Clarke, κόρη του πρώην κιθαρίστα των Guns’n’Roses,  Gilby Clarke  είναι μέλος του punk συγκροτήματος Frankie and the Studs.
• Το πρώτο χρονολογικά Greatest Hits, που κυκλοφόρησαν οι Queen το 1981 και πρόσφατα επανακυκλοφόρησε  (διάβασε εδώ), πήγε στο No.1 του βρετανικού chart με πωλήσεις 3.500 αντιτύπων, όπου τουλάχιστον το 80% από αυτές είναι σε φυσική μορφή.

• Δείτε το video του πρώην κιθαρίστα των Genesis, Steve Hackett για το τραγούδι του Wingbeats μέσα από το καινούργιο άλμπουμ του Surrender Of Silence που θα κυκλοφορήσει στις2 10 Σεπτεμβρίου σε περιορισμένη έκδοση  CD+Blu-ray mediabook, standard CD και 2πλό βινύλιο με το cd. Στα δεύτερα φωνητικά είναι η Amanda Lehmann.
• Μια Νεοζηλανδέζα μητέρα ονόμασε τα τρία παιδιά της Metallica, Slayer και Pantera! Το όνομα της μητέρας δεν ανακοινώθηκε αλλά στη χώρα της δεν υπάρχουν περιορισμοί στην ονοματοδοσία!
• Η 29χρονη κόρη του Bruce Springsteen, Jessica, προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες όπου θα αγωνιστεί με την ιππική ομάδα των ΗΠΑ μαζί με τρεις άλλους κορυφαίους Αμερικάνους αναβάτες. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Jessica αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες, αφού το 2012 ήταν αναπληρωτής αναβάτης το 2012 και το 2016 αποχώρησε λόγω προβλημάτων με το άλογό της. Φέτος, θα αγωνιστεί με το άλογό της Don Juan van de Donkhoeve (σ.σ, εύκολο όνομα), έναν 12χρονο βέλγο επιβήτορα Warmblood που ανήκει στο Stone Hill Farm, το κτήμα 300 στρεμμάτων στο Colts Neck, N.J., το οποίο διαχειρίζονται οι γονείς της.

• Δείτε και ακούστε το καινούργιο κομμάτι του κιθαρίστα John Sykes (Tygers of Pan tang, Thin Lizzy, Whitesnake, Blue Murder) με τίτλο "Out Alive" από το πολυαναμενόμενο προσωπικό του άλμπουμ "Sy-Ops".

• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο Ιρλανδός μπασίστας Richard Quentin Laird που από το 1971 έως και το 1973 ήταν μέλος των Mahavishnu Orchestra.





    

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου