NEWS OF THE WORLD (3/7/21)


• Ένα road case (σ.σ. ας το αφήσω αμετάφραστο) θα διαθέσει η εταιρεία KnuckleBonz με το λογότυπο των Pantera και του άλμπουμ τους  "Cowboys From Hell" με την προσθήκη της λέξης "On Tour". Θα εκδοθούν μόνο 500 κομμάτια και θα είναι διαθέσιμα προς το τέλος της χρονιάς. Πριν το παραγγείλετε, ελέγξετε τα έξοδα αποστολής!
• Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, η προγραμματισμένη για το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021 εμφάνιση του Jan Garbarek (Jan Garbarek Group με τη συμμετοχή του Trilok Gurtu) στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, αναβάλλεται.
Τα προβλήματα που προκαλεί η εξακολούθηση της πανδημίας, αλλά και οι ειδικές οδηγίες στα διακρατικά ταξίδια καθιστούν ανέφικτη τη μεταφορά των καλλιτεχνών και του εξοπλισμού τους.
Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να βρεθεί νέα   καλλιτεχνικού προγράμματός του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.
• Τέσσερα εξώφυλλα άλμπουμ του Ozzy θα κυκλοφορήσει η Zee Productions σε παζλ των 500κομματιών το καθένα στις 17 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τα εξώφυλλα των άλμπουμ του "Blizzard Of Ozz", "Diary Of A Madman", "Bark At The Moon" και "The Ultimate Sin" και μπορείται να τα παραγγείλετε από εδώ.
• Το ένα δισεκατομμύριο views, (1.000.000.000) ξεπέρασε το video των Bon Jovi, “It's My Life". Το τραγούδι έχει ζωή 21 ετών, παρουσιάστηκε στο άλμπουμ τους Crush (2000) και το video γυρίστηκε σε σκηνοθεσία του Wayne Isham.

• Την απόσυρσή του από τις περιοδείες ανακοίνωσε ο 66χρονος Καναδός κιθαρίστας Frank Marino, λόγω απροσδόκητων ιατρικών προβλημάτων υγείας. Περαστικά!
• Σύμφωνα με συνέντευξη του κιθαρίστα των Toto, Steve Lukather  στο MisplacedStraws.com, το συγκρότημα δεν έχει προγραμματίσει να ηχογραφήσει καινούργιο δίσκο. Ο Lukather κι ο τραγουδιστής Joseph Williamsκυκλοφόρησαν ταυτόχρονα προσωπικά άλμπουμ και περιοδεύουν με το όνομα Toto, δεχόμενοι μηνύσεις από τους υπόλοιπους που έχουν δικαιώματα στο όνομα. Πάντως φαίνεται δύσκολο το συγκρότημα να ξανά κάνει μια περιοδεία και να έχει καινούργιο δίσκο.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών μετά από προβλήματα που είχε με το συκώτι του, ο πρώην τραγουδιστής των Skid Row Johnny Solinger. Είχε γίνει μέλος των Skid Row το 1999 και μάλιστα είχε παίξει και στο An Club στη μοναδική εμφάνισή τους στην Αθήνα. Με το συγκρότημα είχε ηχογραφήσεις 2 άλμπουμ και 2 EP, τα Thickskin(2003), Revolutions Per Minute(2006),United World Rebellion: Chapter One(2013) και Rise of the Damnation Army — United World Rebellion(2014).

• Το video του τραγουδιού τους "Lone Wolf" παρουσίασαν οι Armored Saint. Η σκηνοθεσία είναι του Robert Graves που και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί μαζί τους και επί τέλους, μετά από καιρό βλέπουμε με σενάριο, ηθοποιούς και κανονικά γυρίσματα.
• Στο Νο1 του γερμανικού chart πήγε το καινούργιο άλμπουμ των Helloween και το συγκρότημα το ανακοίνωσε με ιδιαίτερη υπερηφάνεια. Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο.










 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου