NEWS OF THE WORLD (27/7/21)


 • Δεν πιστεύω να φαντάζεστε ότι τα 30 χρόνια του Black Album, θα γιορταζόντουσαν με μια εντυπωσιακή επανέκδοση του άλμπουμ, κι αυτό ήταν; Οι Metallica σε συνεργασία με τον Brian 'Pushead' Schroeder, που ανέλαβε το σχεδιασμό, θα διαθέσει μέσω της Vans μια σειρά παπουτσιών. Η φωτό τα λέει όλα! Ακόμα ένα βιβλίο για τους Metallica, έρχεται να προστεθεί στα πολλά που ήδη κυκλοφορούν. Τίτλος του “Metallca: The $24.95 Book” και θα κυκλοφορήσει στις 15 Αυγούστου από την Backbeat Books. Το βιβλίο ασχολείται κυρίως με την πολιτιστική σημασία του συγκροτήματος εστιάζοντας σε κάθε μέλος, κάθε άλμπουμ, κάθε περιοδεία, τη μόδα, τα βιβλία, τις ταινίες, τις επιρροές, τους οπαδούς, την ιστορία, εξερευνώντας την ιδεολογία του συγκροτήματος παράλληλα με όλα αυτά. Το υπογράφει ο Ben Apatoff.

• Επαναπρογραμματίστηκαν οι ακυρωθήσες συναυλίες του 2020 για τους Rolling Stones. Η 13ήμερη αμερικάνικη περιοδεία, θα ξεκινήσει στις 26 Σεπτεμβρίου από το  Dome του St. Louis, Missouri και θα τελειώσει  στις 6 Νοεμβρίου στο Las Vegas.
• Το The Bootleg Series Vol. 16: Springtime in New York ετοίμασε ο Bob Dylan. Το νέο cd με αρχειακό υλικό από συναυλίες του της εποχής που είχε κυκλοφορήσει τα άλμπουμ Shot of Love(1981), Infidels(1983) και Empire Burlesque(1985), θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου 2πλόCD, 2πλό βινύλιο και 5πλό CD deluxe box set. Όλες οι εκδόσεις στη σειρά Bootleg Series του Dylan είναι συλλεκτικές για τους απανταχού fans του μεγάλου τροβαδούρου.
O Gene Gallagher(γιός του Liam Gallagherτων Oasis) κι ο Sonny Srarkey (εγγονός του Ringo Starr) κατηγορούνται για προσβολή φυλετικής διάκρισης όταν το 2019 απευθυνόμενοι σε ένα Ινδό υπάλληλου καταστήαμτος της αλυσίδας super market Tesco στο Hampstead του είπαν: "You bloody Indians. Go back to where you came from. You're not wanted here". Ακολούθησε συμπλοκή με υπαλλήλους του καταστήματος και η δίκη τους ορίστηκε για τον Μάρτιο του 2022.
• Ακόμα ένα τραγούδι από το καινούργιο άλμπουμ του παρουσίασε σε video ο Joe Bonamassa. Αυτή τη φορά πρόκειται για το "Notches".
• Ένα video διάρκειας 21 λεπτών παρουσίασαν οι Biff Byford (μπαμπάς) και Seb Byford (γιός) με θέμα τον κοινό δίσκο"Red Brick City".
• Σε ενδοιασμό βρίσκεται η Wendy Dio για το αν θα πρέπει να ξανά βγάλει σε περιοδεία το ολόγραμμα του Ronnie James Dio και μάλλον ο ενδοιασμός της έχει να κάνει τόσο με τη χρήση ακόμα πιο ανανεωμένης τεχνολογία όσο αφορά το ολόγραμμα, όσο κι από τους fans που θα προτιμούσαν να τον έβλεπαν ζωντανό (ο Ronnie James Dio έχει φύγει από τη ζωή από το 2010) παρά το ολόγραμμά του. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του heavy metal μας θυμίζει ότι όταν βγει περιοδεία…το ολόγραμμα, είχε επισύρει πολλές διαμαρτυρίες.

• Επειγόντως στο νοσοκομείο μπήκε ο κιθαρίστας των Lynyrd Skynyrd, Gary Rossington, μετά από σοβαρό πρόβλημα που είχε και αφού του έγινε η σχετική εγχείρηση, αναρρώνει σπίτι του. Το πρόβλημα με την καρδιά του είναι χρόνιο και από το 2015 έχει ξεκινήσει εγχειρήσεις, ενώ το  2019 του άλλαξαν βαλβίδα. Περαστικά.
• Ο τραγουδιστής των Queen, Adam Lambert παρουσίασε τη δική του σειρά μακιγιάζ.

• Οι Yes παρουσίασαν το πρώτο τραγούδι από το καινούργιο άλμπουμ τους The Quest, που θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου. Το τραγούδι έχει τίτλο “Ice Bridge” και η σημερινή σύνθεση του μεγάλου progressive συγκροτήματος είναι Steve Howe, Alan White, Geoff Downes, Jon Davison (τραγούδι)και Billy Sherwood (μπάσο). Το The Quest θα κυκλοφορήσει σε standard cd, 2πλό cd με bonus και βινύλιο.




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου