ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟ ALL THINGS MUST PASS ΤΟΥ GEORGE HARRISON/ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ 6 ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ BRYAN FERRY

Μια καινούργια έκδοση για το ιστορικό προσωπικό άλμπουμ του George Harrison,  All Things Must Pass θα γίνει στις 6 Αυγούστου. Στα 5cd και 8 βινύλια(!) περιλαμβάνονται 70 τραγούδια από τα οποία τα 42 είναι ακυκλοφόρητα studio jams και demos ενώ το Box set θα συνοδεύεται από βιβλίο όπου θα υπάρχει ανάλυση για κάθε τραγούδι.
Όπως βλέπετε το box set είναι ξύλινο κουτί(κάτι που είχαν κάνει στο παρελθόν και οι Creedence Clearwater Revival). Οι ηχογραφήσεις των τραγουδιών του All Things Must Pass είχαν ξεκινήσει 6 μήνες πριν την διάλυση των Beatles και ΔΕΝ ήταν το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του αφού είχαν προηγηθεί τα  Wonderwall Music (1968) και Electronic Sound (1969).
Έξη προσωπικά άλμπουμ του τραγουδιστή των Roxy Music,  Bryan Ferry θα επανακυκλοφορήσουν στις 30 Ιουλίου σε βινύλιο. Πρόκειται για τα These Foolish Things (1973), Another Time, Another Place (1974), Let’s Stick Together (1976), In Your Mind (1977), The Bride Stripped Bare (1978) και Boys And Girls (1985), όλα remastered από τις αναλογικές ταινίες της αρχικής ηχογράφησης.

15/7/21


 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου