7 ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ URIAH HEEP ΣΕ PICTURE ΒΙΝΥΛΙΟ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ T-SHIRT ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ! BOX SET ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ VAN DER GRAAF GENERATOR ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ένα box set με ολόκληρη τη δισκογραφία των Van Der Graaf Generator στην Charisma Records θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου με τίτλο The Charisma Years. Στο box set θα υπάρχουν 17CD+3 x blu-ray, με όλα τα άλμπουμ τους remastered με bonus κομμάτια, εμφανίσεις τους από το BBC, σπάνια video footage, καινούργιες stereo remixes και 5.1 surround ήχος. Τα άλμπουμ τα οποία περιέχονται είναι τα The Least We Can Do is Wave to Each Other (1970), H to He Who Am the Only One (1970), Pawn Hearts (1971), Godbluff (1975), Still Life (1976), World Record (1976) και The Quiet Zone / The Pleasure Dome (1977), όλα με bonus κομμάτια όπως A-sides, B-sides τραγούδια από τα σχετικά λίγα singles που κυκλοφόρησαν, ενώ το CD 4 περιέχει σχεδόν αποκλειστικά demos από το άλμπουμ Pawn Hearts. Συμπληρωματικά υπάρχει και το διπλό live άλμπουμ Vital (1978) το οποίο έχει σαν bonus μια ολόκληρη συναυλία τους στο Παρίσι, ηχογραφημένη το Δεκέμβριο του 1976 για το γαλλικό ραδιόφωνο.
Στα 2 blu-rays υπάρχουν stereo mixes σε 5.1 surround sound mixes όλων των άλμπουμ. Τέλος σε ένα τρίτο blu-ray υπάρχει μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνισή τους στη γερμανική τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή Beat Club το 1970, μια εμφάνισή τους στο Bataclan του Παρισιού το 1972 για τη γαλλική τηλεόραση και την εκπομπή Pop Deux, μια εμφάνιση στην εκπομπή Pop Shop της βελγικής τηλεόρασης μια promo ταινία για τα ‘Wondering’ και ‘Cat’s Eye’ καθώς κι ένα 20λπετο documentary με live footage από την αυστριακή τηλεόραση του 1978. Το box set συνοδεύεται από 68σέλδιο βιβλίο.Το συγκρότημα επιμελήθηκε μια καινούργια έκδοση του single Refugees(1970) για να προωθήσουν το box set The Charisma Years.
Τη καινούργια ψηφιακή έκδοση του Refugees θα ακολουθήσουν τα Killer και Pilgrims. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του progressive rock μας θυμίζει ότι το Refugees είχε παρουσιαστεί στο άλμπουμ τους The Least We Can Do Is Wave To Each Other(1970) με τους στίχους να αναφέρονται στους Βρετανούς ηθοποιούς Susan Penhaligon και Mike McLean (σ.σ. σε μια στιγμή ακούγονται τα ονόματα Mike και Susie) οι οποίοι είναι παλαιοί φίλοι του.
Στις 24 Σεπτεμβρίου οι Uriah Heep θα κυκλοφορήσουν ένα διαφορετικό box set με τα πρώτα 7 άλμπουμ τους σε έκδοση picture disc, 7 διαφορετικά t-shirts και κάρτες με αποσπάσματα από στίχους τραγουδιών. Τίτλος του "Every Day Rocks» και να σημειωθεί ότι από τα άλμπουμ, τα μόνα που έχουν επανεκδοθεί σε picture είναι τα "Demons And Wizards" and "The Magician's Birthday". Τα άλμπουμ που περιέχει είναι τα "…Very 'Eavy …Very Humble", "Salisbury", "Look At Yourself", "Demons And Wizards", "The Magician's Birthday", "Sweet Freedom" και το πανέμορφο αλλά τόσο αδικημένο "Wonderworld".





.

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου