ΟΙ VAN HALEN ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ / KI O PRINCE ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ «WHOLE LOTTA LOVE»

Ένα video που ήταν χαμένο για 40 χρόνια και δείχνει τους Van Halen να παίζουν το τότε καινούργιο τραγούδι τους “So This Is Love?” που είχαν κινηματογραφήσει σε ένα πάρκο δεινοσαύρων(!) στην Ιταλία, ήλθε στην επικαιρότητα! Το 1981 οι Van Halen είχαν πραγματοποιήσει promo tour στην Ευρώπη για να προωθήσουν το καινούργιο άλμπουμ τους Fair Warning και είχαν γυρίσει το video σε ένα πλέον εγκαταλελειμμένοι πάρκο δεινοσαύρων (σ.σ. να εξηγήσω ότι οι δεινόσαυροι ήταν από γύψο κι άλλα παρεμφερή υλικά) που λεγότανPrehistoric Park’ of Rivolta D'Adda (στο Μιλάνο) και φυσικά προυπήρξε της ταινίας του Steven Spielberg, to 1993!
Δείτε το video και…θαυμάστε τον David Lee Roth να τραγουδάει μπροστά από ένα δεινόσαυρο, φορώντας ένα μαντήλι διακοσμημένο με πλήκτρα πιάνου και τον μπασίστα Michael Anthony να φοράει μια πορτοκαλί φόρμα! Το video παίχτηκε από τη RAI 1, κι από την εκπομπή Happy Circus για να μεταφερθεί στο YouTube από το Van Halen Italia Fan Club, που το ξέθαψε και το παρουσίασε!


Δείτε κι ακούστε το εμβληματικό ‘Whole Lotta Love’ των Led Zeppelin, διασκευασμένο από τον Prince στις 15 Δεκεμβρίου 2002 στο Aladdin του Las Vegas. Παλαιότερα ο μεγάλος της soul (σ.σ. κι όχι μόνο) είχε δηλώσει ότι οι Led Zeppelin τον κάνουν να αισθάνεται διαφορετικά σε κάθε τραγούδι τους. 


20/6/21



 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου