ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: FOO FIGHTERS/FOGHAT/JOHN McLAUGHLIN

 

Τρεις καινούργιες κυκλοφορίες από 3 εντελώς διαφορετικά είδη μουσικής. Πρώτα οι Foo Fighters που στο πλαίσιο της Record Store Day θα κυκλοφορήσουν στις 17 Ιουλίου το άλμπουμ Half Satin με 10 τραγούδια, 5  από τα οποία είναι διασκευές μεγάλων disco επιτυχιών των ….Bee Gees. Πρόκειται για τα "You Should Be Dancing", "Night Fever", "Tragedy" and "More Than A Woman" καθώς και το "Shadow Dancing" του Andy Gibb και 5 δικά τους τραγούδια από το άλμπουμ Medicine At Midnight ηχογραφημένα live στο 606 studio. Το βινύλιο θα είναι περιορισμένης έκδοσης και το εξώφυλλο ιδιαίτερα προσεγμένο όσο αφορά την εκτύπωση, αφού θα «φέρνει» σε disco αισθητική.




Ακόμα ένα live προσέθεσαν στη μεγάλη δισκογραφία τους οι Foghat. Πρόκειται για το 8 Days On The Road, ηχογραφημένο το Νοέμβριου του 2019 στο Daryl's House Club στο Pawling της Νέας Υόρκης, όπου περιέχει 14 κλασικά τραγούδια τους όπως τα "Slow Ride", "I Just Want To Make Love To You", "Fool For The City" και "Road Fever". Στη σημερινή σύνθεση των Foghat, ντραμς παίζει ο αυθεντικός ντράμερ τους Roger Earl και τον πλαισιώνουν οι Bryan Bassett (κιθάρα,πρώην μέλος των Wild Cherry και Molly Hatchet), Charlie Huhn (κιθάρα, τραγούδι, πρώην Victory, Humble Pie, Ted Nugent και Gary Moore κι ο μπασίστας Rodney O'Quinn (πρώην Pat Travers Band). H κυκλοφορία του 8 Days On The Road θα γίνει στις 16 Ιουλίου σε CD/DVD .



Καινούργιο του άλμπουμ ανακοίνωσε ο 78χρονος Βρετανός κιθαρίστας John McLaughlin με τίτλο Liberation Time και συμμετοχές όπως των Gary Husband πιάνο, Julian Siegel σαξόφωνο, Oz Ezzeldin πιάνο, Jerome Regard μπάσο και Nicolas Viccaro ντραμς.




18/6/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου