ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ RECORD STORE DAY

 


Μια σειρά ενδιαφέροντων επανεκδόσεων αλλά και ειδικών εκδόσεων περιλαμβάνει το αμερικάνικο Record Store Day που θα γίνει μεταξύ 12 και 17 Ιουνίου, κι ο λόγος που τα παρουσιάζουμε είναι ότι εδώ και 2 χρόνια κάποια από αυτά που τυπώνονται σε μεγαλύτερες ποσότητες, έρχονται και στη Ευρώπη και στα ελληνικά καταστήματα. Μπορείτε να το προπαραγγείλετε από εδώ.  Ξεκινάμε με τους Motley Crue που γιορτάζουν τα 40 χρόνια τους και κυκλοφορούν ένα box set με κασέτες των 5 πρώτων άλμπουμ τους (Too Fast For Love, Shout At The Devil, Theatre Of Pain, Girls, Girls, Girls και Dr. Feelgood) σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

• Οι Emerson, Lake and Palmer θα κυκλοφορήσουν σε picture disc το δεύτερο άλμπουμ τους Tarkus σε remastered έκδοση, με το εξώφυλλο να είναι cut sleeve (κοπτικό) για να ταιριάζει με το picture disc!


• Οι AC/DC θα κυκλοφορήσουν το 12ινστο picture disc με τα τραγούδια "Through The Mists Of Time" και "Witch's Spell" και τα δύο από το τελευταίο άλμπουμ τους "Power Up".
• Οι Anthrax προγραμμάτισαν κάτι πολύ πρωτότυπο για τη φετινή Record Store Day. Την κυκλοφορία ενός πικ απ(!) σε περιορισμένη έκδοση κι ένα πακέτο με βινύλια τριών ιντσών (!!!) που πωλούνται χωριστά. Πρόκειται για τα “Madhouse”, “I am the law”, “Got the time” και “Discharge”. Τα χίλια πικάπ και τα χίλια βινύλια, θα πωλούνται αποκλειστικά μέσω της Record Store Day.
    • Την ακυκλοφόρητη ραδιοφωνική συναυλία του που μεταδόθηκε από το WNCR Radio με τίτλο Cleveland Calling PT. 2 θα κυκλοφορήσει ο Rory Gallagher στο πλαίσιο της  Record Store Day 2021. Περιλαμβάνει τα εξής 7 τραγούδια: Messin’ With The Kid, Used To Be, Should’ve Learnt My Lesson, Laundromat, Pistol Slapper Blues, Banker’s Blues και In Your Town, ηχογραφημένα στο Cleveland Agora.

• Μία συλλογή σε βινύλιο μόνο με τραγούδια του που ακούστηκαν σε ταινίες και soundtracks ετοίμασε ο Kenny Loggins. H κυκλοφορία της θα γίνει στις 12 Ιουνίου σε βινύλιο και θα συνδυαστεί και με την αμερικάνικη 
  Διαβάστε το Track Listing της συλλογής

1. “I’m Alright” (Theme From Caddyshack)
2. “Footloose” (From Footloose Soundtrack)
3. “I’m Free (Heaven Help The Man)” (From Footloose Soundtrack)
4. “Playing With The Boys” (From Top Gun Original Soundtrack)
Side B:
1. “Danger Zone” (From Top Gun Original Soundtrack)
2. “Meet Me Half Way” (From Over The Top Soundtrack)
3. “For The First Time” (From One Fine Day)
4. “Nobody’s Fool” (Theme From Caddyshack II)
5. “Playing With The Boys” feat. Butterfly Boucher (New Recording)


•  Οι Who επανακυκλοφορούν το άλμπουμ τους Face Dances (1981) σε διπλή έκδοση με bonus demos και live ηχογραφήσεις. Η έκδοση θα γίνει σε βινύλιο 180γρμ και καινούργιο εσωτερικό artwork. 

• Στις πολλές βινυλιακές κυκλοφορίες, περιλαμβάνονται τα picture disc των
Black Sabbath, Mob Rules και Heaven & Hell, το Faith των Cure, Faith (Picture Disc), το Reach the Beach των Fixx σε κανονικό μαύρο βινύλιο, το Live at Knebworth 1990 (των Genesis το single του Keith Richards, "Wicked As It Seems (Live)" , των Michael Schenker Group - Live In Manchester 1980 (2LP), των Grateful Dead -Olympia Theatre, Paris, France 5/3/72 σε 6πλό βινύλιο, του Iggy Pop - Live at the Channel Boston 2πλό βινύλιο, της Janis Joplin-Pearl σε Picture Disc) τη συλλογή των
Jefferson Airplane - Acid, Incense and Balloons: RSD-Collected Gems From the Golden Era of Flight , το( single του Jim Croce, “You Don't Mess Around With Jim/Operator (That's Not The Way It Feels)” , το 10ιντσο βινύλιο των UFO- "Mother Mary/This Kid's" (10" Vinyl), το κλασικό άλμνουμ των Uriah Heep - The Magician's Birthday, του Tommy Bolin - Energy II, των U2, "Fire" (40th Anniversary 12" Picture Disc), του Robert Plant- Live at Knebworth 1990 (σ.σ μακάρι να βγει και σε κανονική κυκλοφορία), των Rolling Stones -Hot Rocks (50th Anniversary), των Small Faces - Complete Greatest Hits!, των Steely Dan, Two Against Nature (2LP) και Everything Must Go (LP), των Dire Straits- Encores, των Hot Tuna- America's Choice, των Jerry Garcia Band το ομώνυμο  Jerry Garcia Band σε 5πλό βινύλιο 30th Anniversary Reissue), τη συλλογή των Sweet- Platinum Rare (2LP), των Tesla το κλασικό τους , Mechanical Resonance, του τραγουδιστή των Yes, Jon Anderson- Olias Of Sunhillow (45th Anniversary Edition) και των Judas Priest, Best Of (2LP).


4/5/21





 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου