ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ: NIGHT RANGER, BLONDIE (LIVE EP) KAI ANN WILSON (EP DAYBREAKS)

Τέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο άλμπουμ τους Don't Let Up (2017), οι Night Ranger ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του καινούργιου, 13ου άλμπουμ τους, με τίτλο And the Band Played On που σε σύντμηση αναγράφεται σαν ATBPO. Τα τραγούδια του γράφτηκαν μέσα στην εποχή της πανδημίας και της καραντίνας και θα κυκλοφορήσει σε cd και σε βινύλιο στις 6 Αυγούστου, με πρώτο video single το “Breakout”. Τα καινούργια τραγούδια γράφτηκαν και προβαρίστηκαν μέσω Zoom από τα home studio που έχει κάθε μέλος σπίτι του.


Η τραγουδίστρια των Heart, Ann Wilson θα κυκλοφορήσει ένα EP με τραγούδια των Daybreaks που ήταν το συγκρότημα που τραγουδούσε πριν σχηματίσει τοις Heart! Τότε είχαν κυκλοφορήσει ένα μικρό δίσκο 45 στροφών και το EP που περιλαμβάνει 4 τραγούδια μπορείτε να το προμηθευτείται από τη διεύθυνση annwilson.com.


Την κυκλοφορία ενός live EP με τίτλο Blondie: Vivir En La Habana ανακοίνωσαν οι Blondie. Παράλληλα θα κυκλοφορήσουν και μια ταινία από τις εμφανίσεις τους το 2019 στην Κούβα. Η κυκλοφορία και 5των 2 θα γίνει στις 16 Ιουλίου. Αν όλος οκόσμος ξέρει ότι μόνο οι Rolling Stones εμφανίστηκαν στην Κούβα (έχουν κάνει τη σχετική κυκλοφορία cd/dvd) και οι Blondie προσκλήθηκαν από το Κουβανίζικο Υπουργείο Πολιτισμού για 4 εμφανίσεις. Τα τραγούδια που περιέχει το ep είναι τα ‘The Tide Is High’, "Wipe Off My Sweat’", "Heart Of Glass’", "Rapture’" και  "Dreaming".






 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου