NEWS OF THE WORLD (28/5/21)


• Σε εγχείρηση αντικατάστασης ισχίου υποβλήθηκε o Bruce Dickinson ενώ έπαθε και ρήξη αχιλλείου τένοντα λίγο πριν την εκκίνηση της πρόσφατης περιοδείας των Iron Maiden! O Dickinson έχει καταπονήσει αρκετά μέλδη του σώματός του, κυρίως τα πόδια του, λόγω όχι μόνο του τρεξίματος που κάνει πάνω στη σκηνή αλλάκαι από τα μεγάλα άλματα που καταπόνησαν το ισχίο. Ο Dickinson, ξεκίνησε εντατικά προγράμματα γυμναστικής και εξάσκησης στην ξιφασκία, εκμεταλλευόμενος τα περιοριστικά μέτρα εξαιτίας της πανδημίας που έχουν επιβληθεί στο Παρίσι όπου και κατοικεί, ενώ είχε ζητήσει από τον γιατρό του η εγχείρηση να πραγματοποιηθεί τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς αποσκοπούσε να είναι σε θέση να περιοδεύσει σύντομα ξανά με τους Iron Maiden.
• Σκοτώθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο ο 32χρονος ηθοποιός Kevin Clark ο οποίος υποδυόταν τον ντράμερ στην ταινία School Of Rock. Τον είχαν επιλέξει επειδή ακριβώς ήξερε να παίζει ντραμς. Στη συνέχεια δεν ασχολήθηκε με το σινεμά, αλλά με τη μουσική και έπαιζε σε διάφορα μαγαζιά ως ντράμερ με τη μπάντα του.
• Το δεύτερο official lyric video παρουσίασαν οι Helloween από το καινούργιο άλμπουμ τους. Πρόκειται για το τραγούδι "Fear Of The Fallen".
• Εντυπωσιακή αύξηση streaming αλλά και επίσημων downloads παρουσίασε το τραγούδι των Whitesnake "Here I Go Again" dπου μετά από 34 χρόνια πήγε στο  No. 1 του Billboard Hot Hard Rock Songs. Το τραγούδι έκανε 2.500.00 streams και Julie E. "Tawny" Kitaen που εμφανίζεται στο video κι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών στις 7 Μαϊου.
• Οι Thom Yorke και Jonny Greenwood των Radiohead, σχημάτισαν τους Smile. Μαζί τους ο ντράμερ Tom Skinner.
• Ο Billy Gibbons επιβεβαίωσε ότι οι ZZ Top βρίσκονται στο studio και ετοιμάζουν καινούργια τραγούδια. Ο διάδοχος του La Futura(2012) θα κυκλοφορήσει ή φέτος το χειμώνα ή αρχές του 2022.
• Ακόμα ένα super group ήλθε να προστεθεί στα πολλά που ανακοινώνονται κάθε μήνα. Οι Nikki Sixx (Motley Crue), Rob Zombie, John 5 (Marilyn Manson) και Tommy Clufetos (Ozzy, Black Sabbath, Rob Zombie) σχημάτισαν τους L.A. Rats και ήδη συμμετέχουν με το τραγούδι "I've Been Everywhere" στο soundtrack της ταινίας "The Ice Road". Το "I've Been Everywhere" ήταν παλιά επιτυχία του Αυστραλού Lucky Starr το 1962.
• Απολύθηκε από τους Megadeth, ο λαλίστατος 55χρονος μπασίστας ο David Ellefson, μετά τη δημοσιοποίηση video με σεξουαλικό περιεχόμενο! Το συγκρότημα δεν έχει ανακοινώσει το όνομα του αντικαταστάτη του. Ο ίδιος με ανακοίνωσή του, λέει ότι συνεργάζεται με την αστυνομία του το Scottsdale (εκεί μένει) προκειμένου να τιμωρηθεί ο υπαίτιος της διαρροής των προσωπικών του στιγμών.
• Προβλήματα και για τον Marilyn Manson, που τον …ψάχνουν μετά από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ο εικονολήπτης συναυλία του. Το περαστικό συνέβη τον Αύγουστο του 2019 σε συναυλία στο Bank of New Hampshire Pavilion όπου ο Marilyn Manson …τον έφτυσε. Δείτε εδώ το περιστατικό!
• Με την κυκλοφορία ενός καινούργιο κόμικ επιστρέφουν οι Kiss. Τίτλος του "Phantom Obsession" και θα γίνει ανάρπαστο από τους απανταχού fans τους.
• Ο κιθαρίστας των Aersomith Joe Perry έγραψε 5 καινούργια τραγούδια για την ταινία "City Of Lies" του σκηνοθέτη Brad Furman όπου πρωταγωνιστεί ο Johnny Depp.
• Και πολύ κράτησαν. Διαλύθηκαν οι Suspect 208, το συγκρότημα που συμμετείχαν και οι London Hudson (ντραμς, γιός του Slash) κι ο Tye Trujillo (μπάσο, γιός του  Robert Trujillo). Ο Hudson κι ο κιθαρίστας Niko Tsangaris εστιάζουν την προσοχή τους στο καινούργιο συγκρότημα που σχημάτισαν, τους  S8NT Elektric, ενώ ο νεαρός Trujillo θα συνεργαστεί με άλλα συγκροτήματα. Στους Suspect 208 για ένα διάστημα τραγούδαγε κι ο Noah Weiland, γιός του αποθανόντος τραγουδιστή των Stone Temple Pilots και Velvet Revolver,  Scott Weiland.



 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου