40th ANNIVERSARY NO SLEEP TIL HAMMERSMITH ΚΑΙ BOX SET ΜΕ ΒΙΝΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BLACK LABEL SOCIETY

Ένα από τα καλύτερα live άλμπουμ όλων των εποχών, το ιστορικό "No Sleep 'Til Hammersmith" των Motorhead, κλείνει 40 χρόνια ζωής και επανακυκλοφορεί σε deluxe έκδοση που θα περιέχει 2 CD και 3 βινύλια, με bonus τραγούδια και ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις από τη συναυλία τους στο Newcastle City Hall στις 30 Μαρτίου 1981.
Θα επανακυκλοφορήσει και σε 4CD box set με άλλες τρεις συναυλίες τους, της ιδίας περιόδου και η έκδοση θα συνοδεύεται από καινούργιο ένθετο με πολλές φωτογραφίες. Συγκεκριμένα το CD box set θα περιέχει το άλμπουμ remastered από τις αρχικές ταινίες, την ιστορία της ηχογράφησης, αφίσες Α3,  το ευρωπαικό tour badge του 1981, το εισιτήριο του Newcastle City Hall και διαφημιστικό της συναυλίας. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του heavy μας θυμίζει ότι ο Lemmy είχε τσακωθεί με τον Gerry Bron, Πρόεδρο της Brozne Records γιατί δεν ήθελε να κυκλοφορήσει. Για την ιστορία το No Sleep 'Til Hammersmith, είναι το μοναδικό άλμπουμ των Motorhead που πήγε στο Νο1 της Μ.Βρετανίας!  


To box set None More Black με τα remastered και των 12 studio άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσουν οι Black Label Society σε βινύλιο. Το box set θα συνοδεύεται από 32σέλιδο ένθετο κι ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών! Τα άλμπουμ που θα περιέχει είναι τα:
Sonic Brew, Stronger Than Death, 1919 Eternal, The Blessed Hellride, Hangover Music Vol. VI, Mafia, Shot To Hell, Order Of The Black, Catacombs Of The Black Vatican και Grimmest Hits, όλα2πλά βινύλια. Παράλληλα θα περιέχει και 2 bonus άλμπουμ που είναι τα The Song Remains Not The Same II και Nuns and Roaches: Tasty Little Bastards, και τα 2 μονά βινύλια.

6/5/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου