ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΩΝ HELLOWEEN ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ SKYFALL


Οι Helloween παρουσίασαν το πρώτο video single από τον επερχόμενο studio δίσκο με τίτλο το όνομά τους. Το τραγούδι τιτλοφορείται  "Skyfall" και η παραγωγή του έγινε από τους Charlie Bauerfeind και Dennis Ward στο H.O.M.E. Studios του Αμβούργου, στην ίδια κονσόλα με στην οποία ηχογράφησαν και τα άλμπουμ Master Of The Rings, Time Of The Oath και Better Than Raw. Οι στίχοι του "Skyfall" μιλούν για ένα εξωγήινο που έπσε στη γη και τις περιπέτειές του με τα φωνητικά να μοιράζονται οι Kiske, Deris και Hansen. Το video γυρίστηκε σε παραγωγή του Martin Häusler, ο οποίος χρησιμοποίησε ότι πιο καινούργιο σε τεχνική υπάρχει , δημιουργόντας ένα μικρό …έπος σε πραγματικό κινηματογραφικό τρισδιάστατο animation, αφήνοντας στο θεατή μια πραγματική εμπειρία υψηλού επιπέδου.


Το "Skyfall" θα κυκλοφορήσει σε CD, ψηφιακά και σε 2 διαφορετικά είδη βινυλίου! Η πρώτη του μορφή θα κυκλοφορήσει σε  βινύλιο και cd και θα περιέχει την single εκτέλεση του τραγουδιού "Skyfall" (single edit) + μια εναλλακτική ηχογραφήση με διαφορετικά φωνητικά, οπου και οι 2 δεν θα περιέχονται στο άλμπουμ. Ο συνολικός χρόνος και των 2 τραγούδιων θα είναι 20 λεπτά.
Το 2ο Single θα κυκλοφορήσει μόνο σε βινύλιο κι εκτός από την single έκδοση του "Skyfall" θα περιέχει και το ακυκλοφόρητο "Indestructible".
Η "Pumpkins United" όπως ονομάζεται η σημερινή σύνθεση του συγκροτήματος αποτρλείται από τους Michael Kiske, Kai Hansen, Andi Deris, Michael Weikath,  Sascha Gerstner, Markus Grosskopf και Daniel Löble.
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του heavy metal μας θυμίζει ότι οι Helloween, μετέθεσαν τη φετινή ευρωπαική περιοδεία, για το 2022.

3/4/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου