BOX SET LYNYRD SKYNYRD 1991-2012 / CROSBY STILLS NASH AND YOUNG: 50 ΧΡΟΝΙΑ DEJA VU

4 άλμπουμ της νεότερης ιστορίας των Lynyrd Skynyrd περιλαμβάνει το Box set Nothing Comes Easy 1991-2012 της Cherry Red Records που ήδη έχει κυκλοφορήσει. Περιλαμβάνει τα πρόσφατα άλμπουμ τους 1991 The Last Rebel, God and Guns, God and Guns Bonus EP και το τελευταίο studio άλμπουμ τους  Last of a Dying Breed.

Την επετειακή έκδοση του δεύτερου άλμπουμ τους Deja Vu που πρωτοκυκλοφόρησε το 1970, ετοίμασαν οι Crosby, Stills, Nash & Young και θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαϊου. Το box set θα περιέχει το αρχικό άλμπουμ και 4 cd με demos, ακυκλοφόρητες studio ηχογραφήσεις κι εναλλακτικές ηχογραφήσεις τραγουδιών τους, συνολικής διάρκειας 2 1/2 ωρών! Η έκδοση θα συνοδεύεται από βιβλίο με φωτογραφίες και κείμενο του σκηνοθέτη Cameron Crowe.
Αρχικά η έκδοση ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει το2020 αλλά η καραντίνα και η πανδημία, πήγαν την κυκλοφορία πίσω. Ένα από τα κομμάτια που θα περιέχει είναι και το demo του "Birds" του Neil Young , το οποίο συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ του  After the Gold Rush, που κυκλοφόρησε 6 μήνες αργότερα. Άλλα ακυκλοφόρητα demos, είναι για το τραγούδι "Know You Got To Run" το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησαν οι CSNY στο σπίτι του  Stephen Stills αλλά και η πολύ όμορφη εκτέλεση του "Our House" με φωνητικά της Joni Mitchell.



1/4/21

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου