ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ MONSTER MAGNET, PROCOL HARUM (EP) KAI BILLY GIBBONS

 

12 διασκευές περιλαμβάνει το καινούργιο άλμπουμ των Monster Magnet που θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαϊου σε βινύλιο και cd. Τίτλος του A Better Dystopia και πρώτο video single είναι το "Mr. Destroyer" πρώτη εκτέλεση από τους Poo-Bah. Και τα 13 τραγούδια του καινούργιου άλμπουμ τους είναι διασκευές κατά βάση άγνωστων ψυχεδελικών τραγουδιών αλλά και συγκροτημάτων, όπως Scientists, Morgen, Motorcycle, Table Scraps αλλά και Dust και Hawkwind!



Ένα EP με 3 κομμάτια θα κυκλοφορήσουν στις 7 Μαϊου οι Procol Harum με τίτλο Missing Persons με τη μουσική και γενικά το ύφος τους να είναι στο γνωστό στυλ τους!


Hardware είναι ο τίτλος του τρίτου(!) προσωπικού άλμπουμ του κιθαρίστα  και τραγουδιστή των ZZ TOP, Billy Gibbons που θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου. Την παραγωγή έκανε ο ίδιος με τη βοήθεια των  Matt Sorum και Mike Fiorentino και πρώτο video single είναι το "West Coast Junkie". Ο Sorum εκτός από συνπαραγωγός παίζει και ντραμς όπως κι ο κιθαρίστας Austin Hanks.

Το
Hardware περιέχει 12 τραγούδια, 11 εκ των οποίων είναι καινούργια ενώ το  "Hey Baby, Que Paso" είναι διασκευή των Texas Tornado.
29/3/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου