LIVE ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ CAN ΑΠΟ ΤΟ 1975 / ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 4 ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ SPIRITUALIZED/ 4πλο ΒΙΝΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ PORCUPINE TREE

Μια σειρά ιστορικών live κυκλοφοριών τους ανακοίνωσαν οι krautrock πρωτοπόροι Can, αρχής γενομένης του Can: Live in Stuttgart 1975 που αρχικά είχε κυκλοφορήσει σαν bootleg. Οι Irmin Schmidt, μέλος των Can κι ο παραγωγός/μηχανικός ήχου Rene Tinner δούλεψαν τον ήχο του bootleg, και το παρουσίασαν στην καλύτερη δυνατή μορφή του. Το Can: Live in Stuttgart 1975 θα κυκλοφορήσει σε CD και βινύλιο..
Οι Βρετανοί space rockers Spiritualized θα επανακυκλοφορήσουν στις 23 Απριλίου τα 4 πρώτα άλμπουμ τους σε βινύλιο. Οι τίτλοι τους είναι Lazer Guided Melodies (1992), Pure Phase (1995), Ladies and Gentlemen We Are Floating In Space (1997) και Let It Come Down (2001).

 Ένα 4πλό βινύλιο θα κυκλοφορήσουν στις 16 Απριλίου οι Porcupine Tree με τίτλο Octane Twisted όπου θα περιέχει το live τους του 2012  που ηχογραφήθηκε στο Chicago κατά τη διάρκεια της περιοδεία τους The Incident (2009) και παρουσιάζει το συγκρότημα να παίζει ολόκληρα τα άλμπουμ Octane Twisted και The Incident καθώς και κομμάτια από συναυλία τους στο Royal Albert Hall.

11/3/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου