NEWS OF THE WORLD (31/1/21)


• “Metal elevation” χαρακτήρισε ο Rob Halford την καινούργια στυλίστικη άποψή του. Cowboyικο καπέλο, σακάκι, γραβάτα με λευκές νεκροκεφαλές, δερμάτινα γάντια, τζιν, ψηλατάκουνα παπούτσια με μικρά καρφιά στο τακούνι και μπαστούνι με σκαλιστό κεφάλι δράκου. 

• Πατήστε εδώ για να επισκεφτείτε το κατάστημα των ARW (Jon Anderson, Trevor Rabin Rick Wakeman) και να αγοράσετε t-shirts, hoodies, μάσκες, κούπες κ.α.

• Το συγκρότημα των End Machine που αποτελείται από τους George Lynch κιθάρα, Jeff Pilson μπάσο, και οι δύο πρώην Dokken με τη συμμετοχή του τραγουδιστή Robert Mason νυν Warrant και πρώην Lynch Mob θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου το άλμπουμ του "Phase2".
• Οι Illussory θα κυκλοφορήσουν το Μάιο τρίτο άλμπουμ τους με τίτλο “Crimson Wreath” που αποτελεί φυσική εξέλιξη στη μουσική της μπάντας και μία ειλικρινή δήλωση τους για τον ήχο τους, τη δομή των τραγουδιών τους και τη γενικότερη μουσική παρουσία τους, ακολουθώντας τα χνάρια των προκατόχων του, “The Ivory Tower” και “Polysyllabic”. Το άλμπουμ θα περιέχει 14 τραγούδια με συνολική διάρκεια πάνω από76  λεπτά.

•  Οι Genesis ανάρτησαν ένα video διάρκειας 50 δευτερολέπτων με τις πρόβες τους από την επερχόμενη Last Domino που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2021.w Εκτός των 3 κλασικών Tony Banks, Phil Collins και  Mike Rutherford στη σκηνή θα βρίσκεται ο μπασίστας/κιθαρίστας Daryl Stuermer και στα ντραμς ο γιός του Phil Collins, Nic.
• Και γράφοντας για τους Genesis, o manager τους Tony Stratton-Smith στον οποίο οφείλουν πολλά, θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου την αυτοβιογραφία του από τη Wymer Publishing. Ο Tony Stratton-Smith ήταν μεγάλη προσωπικότητα της μουσικής στην Μ.Βρετανία τη δεκαετία του 70 και μανατζάρισε συγκροτήματα όπως Genesis, Van der Graaf Generator, Bonzo Dog Doo-Dah Band, Lindisfarne, Monty Python, Rare Bird, String Driven Thing, Brand X, τις προσωπικές καριέρες των Peter Gabriel, Peter Hammill, Steve Hackett, Phil Collins αλλά τους ιστορικούς The Nice. Ο Stratton-Smith ήταν ο άνθρωπος που ίδρυσε τη Charisma Records΄και η αυτοβιογραφία του τιτλοφορείται Strat! The Charismatic Life And Times Of Tony Stratton Smith .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δισκογραφική εταιρία Sleaszy Rider SRL, που το 2021 συμπληρώνει 20 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στα δρώμενα της heavy metal/hard rock μουσικής, τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Panik Entertainment Group στον τομέα της διανομής. Εδώ και 20 χρόνια, η Sleaszy Rider SRL κυκλοφορεί ό,τι καλύτερο από την εγχώρια heavy metal/ hard rock σκηνή, αλλά και αναγνωρισμένα ονόματα από το εξωτερικό. Με περισσότερες από 250 κυκλοφορίες ως τώρα, τις περισσότερες όλων των εποχών από κάθε άλλη αντίστοιχη εταιρία στην Ελλάδα, και με συνεργασίες/ κυκλοφορίες από ονόματα όπως οι Motorhead, Holocaust, Def Leppard, Whitesnake, Ricky Warwick (των πάλαι ποτέ The Almigthy, Thin Lizzy, και πλέον των Black Star Riders), Blackmore's Night, Darzamat, Rotting Christ, Ataraxia, Secret Sphere, Ancient, Necrodeath, Deviser, Snowblind) και δεκάδων ακόμα καλλιτεχνών, αναγνωρισμένων και ανερχόμενων, η Sleaszy Rider στοχεύει να συνεχίζει να παράγει ποιοτική metal μουσική και να παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα συνεργασίας στους καλλιτέχνες της. Από τα ροκ στενά της πλατείας Εξαρχείων απ’ όπου ξεκίνησε και τις πύλες του Άδη δίπλα στον μυθικό ποταμό Αχέροντα όπου εδραιώθηκε και αναπτύχθηκε, η Sleaszy Rider πάντα έπαιρνε έμπνευση από το περιβάλλον στο οποίο δρούσε και το ίδιο κάνει και τώρα. Με νέα κεντρικά γραφεία στο Βουκουρέστι και τη χώρα του Κόμη Δράκουλα, ετοιμάζει πολλές ακόμα δυνατές, συναρπαστικές, μεταλλικές ιστορίες και μελωδίες που θα «στοιχειώσουν» το κοινό για πάντα.
Τη διανομή σε Ελλάδα και Κύπρο αναλαμβάνει η Panik Entertainment Group, o κορυφαίος ανεξάρτητος όμιλος δισκογραφικών εταιρειών και management καλλιτεχνών στην ελληνική αγορά.
 Διαθέτοντας τέσσερα δισκογραφικά labels (Panik Records, Panik Platinum, Panik Oxygen, Panik Gold) και δυο divisions (Panik Relations, Panik Live), η Panik Entertainment Group βάζει τη «σφραγίδα» της σε κάθε πτυχή της μουσικής αγοράς σε Ελλάδα και Κύπρο, μετρώντας αναρίθμητες και συνεχείς πρωτιές και επιτυχίες στα ψηφιακά charts, τις πωλήσεις φυσικού προϊόντος, το ραδιοφωνικό airplay, τα YouTube trends και views και τα μουσικά βραβεία. Το active roster της περιλαμβάνει περισσότερους από 100 καλλιτέχνες, τους πιο καταξιωμένους, επιτυχημένους και ταλαντούχους, ενώ, παράλληλα, εκπροσωπεί αποκλειστικά τον διεθνή και ελληνικό κατάλογο της Sony Music Entertainment Group σε Ελλάδα και Κύπρο και κατέχει τα δικαιώματα του no1 rap label στην Ελλάδα, της Capital Music.
• "Genocidal Humanoidz" είναι ο τίτλος του video single που παρουσίασαν οι System of a Down, σε σύνθεση και στίχους του Daron Malakian.
• Τη συνεργασία του με το Σουηδό μουσικό Peter Tägtgren ανακοίνωσε ο Joe Lynn Turner με την κυκλοφορία ενός άλμπουμ που θα έλθει προς τα μέσα της χρονιάς.Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι Tägtgren στο παρελθόν ήταν μέλος των Pain, Hypocrisy και Lindemann.
• Ενός κακού, μύρια έπονται. Η δισκογραφική εταιρεία Century Media διέγραψε από το roster των καλλιτεχνών της, τούς Iced Earth οι οποίοι έχουν ηχογραφήσει σε αυτή την εταιρεία τα 9 από τα 12 άλμπουμ τους. Παράλληλα διέγραψε και το πρόσφατο άλμπουμ των Demons and Wizards στο οποίο συμμετέχει ο Jon Scaffer. To περίεργο είναι ότι το όνομα των Iced Earth διαγράφηκε κι από τη λίστα των πρώην γκρουπ! Προφανώς αυτή η κίνηση της Century Media έχει να κάνει με την πρόσφατη σύλληψη του Schaffer, ενώ τόσο τα μέλη των Iced Earth όσο και των Blind Guardian (μέλη τους παίζουν στους Demons and Wizards) έχουν βγάλει ανακοίνωση που αποστασιοποιούνται από τις ενέργειες του Schaffer.






Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου