NEWS OF THE WORLD (7/12/20)


• H Wymer Publishing σε συνεργασία με το φωτογράφο Martin Popoff το βιβλίο «Uriah Heep: A Visual Biography» που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2021. Σύμφωνα με τον φωτογράφο, υπάρχει μεγάλη κάλυψη της 50ετούς καριέρας του συγκροτήματος από τα πρώτα χρόνια έως και σήμερα. 

• Σύμφωνα με τον τραγουδιστή των Slipknot, Corey Taylor μόλις λήξει η καραντίνα το συγκρότημα θα τελειώσει την περιοδεία που άφησε στη μέση και θα προχωρήσει στις ηχογραφήσεις των καινούργιων τραγουδιών του που ετοίμασαν αυτή την περίοδο. 

• 150 συναυλίες υπολείπονται ακόμα για να τελειώσουν οι Kiss την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους και ένα από τα μέρη που θα εμφανιστούν θα είναι το “το πιο κρύο μέρος της Γης”. Προφανώς στο Νευροκόπι!!!!
• Με νέο τραγούδι επέστρεψαν οι Greta Van Fleet. Τίτλος "Age Of Machine" και συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο άλμπουμ τους "The Battle At Garden's Gate" που θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 20121.
• Εξελίξεις στη σύνθεση των Alcatrazz αφού αποχώρησε (ή απολύθηκε) ο ιστορικός τραγουδιστής του συγκροτήματος Graham Bonnet και οι Jimmy Waldo, Joe Stump, Gary Shea και Mark Benquechea τον αντικατέστησαν από το γνωστό και μη εξαιρετέο Doogie White. Ταυτόχρονα ο 73χρονος πρώην τραγουδιστής τους ανακοίνωσε ότι σύντομα θα παρουσιάσει τη δική του βερσιόν των Alcatrazz με καινούργια μέλη.



• Ώσπου να λήξει αυτή η καραντίνα θα κυκλοφορήσουν δίσκοι που ποτέ δεν θα κυκλοφορουσαν. Μετά την …αποκάλυψη ότι οι Deep Purple πιθανώς να ετοιμάζουν καινούργιο άλμπουμ για το 2021 κι ο Paul Stanley δήλωσε ότι το συγκρότημα του, οι Soul Station που παίζουν R&B θα έχουν τον πρώτο δίσκο τους στην αγορά.

• Δείτε την πολύ καλή διασκευή της τραγουδίστριας των Nightwish, Floor Jansen στο κλασικό «Alone» των Heart. Πολύ καλή η ερμηνεία της Jansen, αξίζει να την ακούσετε.



• Δεν ξέρω ποιος είχε ανάγκη από ακόμα ένα άλμπουμ με διασκευές αλλά οι George Lynch και Jeff Pilson θα κυκλοφορήσουν στις 18 Δεκεμβρίου σε cd και βινύλιο με τίτλο Heavy Hitters με 11 διασκευές από Prince («Kiss»), Oasis («Champagne Supernova»), Duran Duran («Ordinary World»), R.E.M. (“It’s The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine)”), Carole King (“I Feel the Earth”) κ.α.
•Το καινούργιο διπλό άλμπουμ των Iron Maiden «Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live In Mexico City» έκανε καλή παρουσία στα ευρωπαϊκά charts με σημαντικότερες το Νο7 στη Μ.Βρετανία, το Νο6 στη Γερμανία, και τις δυο διαφορετικές θέσεις που πήρε στο βελγικό chart αφού υπάρχει το φλαμανδικό chart (No 10) και των Βουλώνων (Νο7)!!!!
• Δείτε το άκρως εντυπωσιακό video που παρουσίασαν οι Kansas για το τραγούδι τους «The Absence Of Presence» από το ομώνυμο άλμπουμ τους.
• Μια επιτραπέζια Monopoly παρουσίασαν οι Metallica την οποία μπορείτε να αποκτήστε από εδώ στην τιμή των $39.99 συν τα μεταφορικά. Οι διευθύνσεις είναι προσαρμοσμένες σε πόλεις που έχουν παίξει κι αφορούν όλο τον κόσμο, ακόμα και την Ανταρκτική! Χαρακτηριστικό είναι ότι και οι μάρκες με τις οποίες παίζεται το παιχνίδι έχουν ονόματα σχετικά με τους Metallica όπως Lady Justice, Death Magnetic coffin, Ride the Lightning electric chair, Master of Puppets Cross, Metal Up Your Ass toilet και the Scary Guy. Άλλοι καλλιτέχνες που έχουν βγάλει Monopoly είναι οι Kiss, Beatles, Elvis Presley και οι Grateful Dead.
• Το live άλμπουμ του κυκλοφόρησε ο Fish με τίτλο A Fish In The Lemon Tree το οποίο ηχογραφήθηκε στη μοναδική συναυλία που έδωσε αυτή τη χρονιά στο club Lemon Tree του Aberdeen της Σκοτίας. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα τα προσφέρει στους μουσικούς που έπαιξαν και στο road crew!

• Οι Σουηδοί Evergrey θα κυκλοφορήσουν το καινούργιο άλμπουμ τους "Escape Of The Phoenix" στις 25 Φεβρουαρίου 2021 σε κανονικό  CD digipak, βινύλιο, artbook σε περιορισμένη ποσότητα 1000 αντιτύπων που θα περιέχει και το CD με bonus tracks και  7" picture single βινυλίου με bonus track το "The Darkness In You".
• Ενώ υπάρχει πολύ αρχειακό υλικό με ηχογραφήσεις του Eddie Van Halen, o γιός του Wolfgang είπε ότι το υλικό πρέπει να περάσει καιρός για να δουλευτεί για να παρουσιαστεί, κάτι που θα πάρει πολύ χρόνο.
• Ένα χορταστικό 7λεπτο video με το καινούργιο κατάστημα που άνοιξαν οι Rolling Stones στο Νο9 Carnaby Street στο κέντρο του Λονδίνου. Το κατάστημα πουλάει αποκλειστικά είδη της επωνυμία των Rolling Stones, ανδρικά, γυναικεία και παιδικά(ακόμα και για μωρά) και φυσικά μπορείτε να βρείτε τα πάντα. Γραβάτες, τσάντες, μπλούζες, μπουφάν, ζώνες, κονκάρδες, καπέλα, όλα με το λογότυπο τους.


• Δείτε το τραγούδι των Thelemite “ Out Again (Quarantine Song)  γραμμένο μέσα στην καραντίνα!     





Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου