NEWS OF THE WORLD (29/12/20)


• Προστατευτικός φράχτης(!) τοποθετήθηκε γύρω από τα μνήματα των αδελφών Dimebag" Darrell Abbott και Vinnie Paul Abbott προς αποφυγή περεταίρω βανδαλισμών. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο πρώτος βανδαλισμός έγινε το 2010 στον τάφο του Dimbag Darrell, στο Τέξας.
• Οκτώ άλμπουμ περιλαμβάνει η καινούργια επανακυκλοφορία της Rock Candy. Να ξεκινήσουμε με τα τρία των Legs Diamond, που είναι το Town Bad Girl (1990) με ένα bonus track, το Land of the Gun (1986) με 4 bonus demos και το Out on Bail (1984) με 5 bonus tracks. Επανακυκλοφόρησε 3 άλμπουμ του επίσης αμερικάνικου συγκροτήματος Rods που είναι τα Let them Eat Metal (1984) με bonus tracks, το Live (19830 και το In the Raw (19810 με 5 bonus tracks. Για την ιστορία οι Rods ήταν ένα από τα καλύτερα αμερικάνικα hard rock που άξιζαν καλύτερης τύχης. Δύο ακόμα άλμπουμ συμπληρώνουν την καινούργια επανακυκλοφορία της Rock Candy, το δεύτερο άλμπουμ των Damn Yankees (1992), Don’t Treat με την καινούργια επανέκδοση να περιέχει και 2 live bonus τραγούδια και το Where Angels fear to Tread (1983) των άγνωστων Αυστραλών Heaven που ακούγονται κοντά στους συμπατριώτες τους AC/DC (τι πρωτοτυπία!)με τους Glen Hughes, Lita Ford και Ronnie James Dio να κάνουν φωνητικά. Οι Heaven ανήκαν στο γραφείο management της Wendy Dio γι αυτό και η συμμετοχή του Ronnie!
• Δείτε το EPK που παρουσίασε ο τραγουδιστής των Queensryche, Todd La Torre για την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του άλμπουμ με τίτλο "Rejoice In The Suffering" που θα κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου 2021.
 • Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60ετών ο ντράμερ των Roxette, Pelle Alsing, χωρίς να ανακοινωθούν τα αίτια θανάτου του.
• Στην επερχόμενη βιογραφική ταινία η οποία αναφέρεται στον πρώην Πρόεδρο της Αμερικής Ronald Reagan, θα παίξει κι ο τραγουδιστής των Creed, Scott Stapp ερμηνεύοντας το ρόλο του Frank Sinatra. Για την ώρα η ταινία έχει τίτλο "Reagan" κι εκτός του Stapp παίζουν και Dennis Quaid που υποδύεται τον Reagan, ο Jon Voight, η Penelope Ann Miller, η Mena Suvari, η Lesley-Anne Down κι ο Kevin Dillon.


 

• Καινούργιο τραγούδι και πρώτο video single έχουν οι θεσσαλονικείς Ailafar. Τίτλος του τίτλο "Zombie Town" και θα περιλαμβάνεται στο καινούργιο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου, με τίτλο "State Of Mind".
• Και έλεγα ποιος θα το κάνει πρώτος. Ο Iggy Pop παρουσίασε το καινούργιο τραγούδι του εμπνευσμένο από τον COVID-19-με τίτλο "Dirty Little Virus" με τα όργανα να είναι ηχογραφημένα το καθένα ένα ξεχωριστά από τα σπίτια των μουσικών.


• Οι Blind Guardian φορούν τις περούκες τους και διασκευάζουν το κλασικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι των Slade, “Merry Xmas everybody” αποτίοντας φόρο τιμής στους glam rock Αγιοβασίληδες,
• Όμως η δήλωση αυτών των ημερών ανήκει στο Slash που για ακόμα μια φορά επιβεβαίωσε ότι οι Slash Featuring Myles Kennedy and the Conspirators θα έχουν καινούργιο δίσκο, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του  "Living The Dream"(2018), ενώ για ακόμα μια φορά δεν απέκλεισε την κυκλοφορία καινούργιου άλμπουμ των Guns’n’Roses.



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου