ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ HELLOWEEN

 

Οι επανασυνδεμένοι Helloween, ανακοίνωσαν αυτό που περιμέναμε. Ένα καινούργιο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σε cd single στις 2 Απριλίου 2021 με τίτλο "Skyfall" και το οποίο δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα να το ακούσουμε. Η μεγάλη περιοδεία που θα πέρναγε κι από την Αθήνα ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας κι έτσι το συγκρότημα αφοσιώθηκε στη σύνθεση καινούργιων τραγουδιών του κι το πρώτο είναι το 12λεπτης (!) διάρκειας "Skyfall", σύνθεση του Kai Hansen. Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται σε ένα εξωγήινο που φθάνει στη Γη και θα συνοδεύεται από video το οποίο θα παρουσιαστεί μέσα στο 2021.
Υπενθυμίζουμε ότι στην "Pumpkins United" συμμετέχουν οι παλιοί και κλασικοί Michael Kiske και Kai Hansen καθώς και οι Andi Deris, Michael Weikath, Sascha Gerstner, Markus Grosskopf και Daniel Löble. Τα καινούργια τραγούδια τους γράφτηκαν σε παραγωγή των Charlie Bauerfeind και Dennis Ward, ηχογραφήθηκαν αναλογικά στο H.O.M.E. Studios του Αμβούργου, εκεί που στο ένδοξο παρελθόν τους ηχογράφησαν τα "Master Of The Rings", "Time Of The Oath" και "Better Than Raw" και μάλιστα ο νυν ντράμερ τους Daniel Löble χρησιμοποίησε τη ντραμς με την οποία έπαιζε ο αρχικός ντράμερ τους Ingo Schwichtenberg στις ηχογραφήσεις του "Keeper Of The Seven Keys".
Το "Skyfall" θα κυκλοφορήσει σεCD, ψηφιακά και σε 2 διαφορετικές εκδόσεις βινύλιου.
Single 1: Βινύλιο, CD, ψηφιακά:
"Skyfall" (single edit) + "Skyfall" (exclusive alternative vocals mix). Και οι 2 ηχογραφήσεις είναι διαφορετικές από αυτή του άλμπουμ με χρονική διάρκεια περί τα 20 λεπτά.
Single 2: Μόνο βινύλιο
"Skyfall" (single edit) + "Indestructible" (ακυκλοφόρητο) σε περιορισμένη έκδοση.

8/12/20

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου