Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ- ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΘΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


 Η συναυλία που είχε πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2020 με την συμμετοχή του Γιώργου Τρανταλίδη, του γιου του Γιάννη, Νίκου Σπάθα και του συγκροτήματός του Jacks Full, του Βασίλη Λέκκα και της Νανάς Μπινοπούλου στο Παλλάς θα προβληθεί από την ΕΡΤ 2 την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Συμμετείχε η Oρχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡ. Ενορχήστρωση Κώστας Παπαδούκας, διευθύνει ο Γιώργος Αραβίδης.  Στο πρώτο μέρος της συναυλίας, ακούγονται μουσικές συνθέσεις του Γιάννη Σπάθα όπως το ορχηστρικό κομμάτι «Παξοί», το οποίο έγραψε για τη γενέτειρά του και τραγούδια όπως «Η διαδρομή», «Τι είναι αυτό που σε φοβίζει», «Τα μεγάλα μου τα λάθη», «Άδικη καρδιά, «Στα μισά του δρόμου» κ.ά. Τα τραγούδια ερμηνεύουν ο Βασίλης Λέκκας και η Νανά Μπινοπούλου.

Στο δεύτερο μέρος, συμμετέχει το συγκρότημα Full Jacks και παίζουν κλασικά τραγούδια των Socrates «Starvation», «Killer», «Queen Of The Universe», «Stray Dogs», «Lady», «Mountains» κ.α. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Σπύρος Γεωργαντάς (ηλεκτρική κιθάρα), Μαρκέλλα Παναγιώτου (φωνητικά), Σπήλιος Ζευκιλής (ηλεκτρική κιθάρα), Κώστας Παπαδούκας (πλήκτρα).

Σε περίπτωση που δεν την είδατε, μπορείτε να την παρακολουθήσετε από εδώ.
31/12/20

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου