VIDEO ΜΕ ΤΗ DELUXE ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ POWER UP ΤΩΝ AC/D/C

 

Την περιορισμένη deluxe έκδοση του καινούργιου άλμπουμ τους Power Up παρουσίασαν οι AC/DC. Η έκδοση περιλαμβάνει ένα κουμπί στη μια πλευρά του κουτιού όπου ενεργοποιεί το φωτισμό του λογότυπου του συγκροτήματος. Η παρακολούθηση της μικρής διάρκειας του video θα σας κατατοπίσει πλήρως. Μέσα στο κουτί θα βρείτε το CD που συνοδεύεται από 20σέλιδο ένθετο και φορτιστή USB που επιτρέπει τη λειτουργία του φωτισμού! Βέβαια με το νέο απαγορευτικό κυκλοφορίας, η κυκλοφορία του θα πάει πίσω για τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη. Στο πλαίσιο της προώθησης του καινούργιου άλμπουμ τους, ο Angus Young είπε ότι ποτέ δεν» έπαιξε» η ιδέα να συνεχίσουν με τραγουδιστή τον Axl Rose που είχε αντικαταστήσει τον Brian Johnson για την Rock or Bust tour. Όταν η περιοδεία τελείωσε, υπήρξαν έντονες φήμες ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και σε δίσκο, κάτι που τελικά ο Angus διέψευσε.
 "Ποτέ δεν έπαιξε αυτό το ενδεχόμενο. Ο Axl εκπλήρωσε τους όρους του συμβολαίου συνεργασίας μαζί μας, μας βοήθησε να τελειώσει η περιοδεία και συνέχισε τις προσωπικές του επαγγελματικές δραστηριότητες. Του είμαστε ευγνώμονες για την προθυμία του να παίξει μαζί μας και να τραγουδήσει κι ορισμένα παλαιότερα τραγούδια μας που δεν παίζαμε στις συναυλίες μας. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στα προσωπικά του.Το άλμπουμ εκτός από αυτή την εντυπωσιακή συσκευασία θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο 180 γρμ και standard cd.


Τέλος, ο ντράμερ Phil Rudd σε συνέντευξή στο podcast toy Dean Delray, "Let There Be Talk" είπε ότι η συνάντηση που είχε με τον Angusστην κηδεία του Malcolm Young, συνετέλεσε στην επανασύνδεσή του με το συγκρότημα. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει ότι ο Rudd είχε φύγει από τους AC/DC από το 2017 μετά από σοβαρά προβλήματα που είχε με το νόμο. 

8/11/20



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου