NEWS OF THE WORLD (10/11/20)

• Χωρίς να έχει γίνει γνωστό από πού είναι αυτή η φωτογραφία, το σίγουρο είναι ότι είναι καινούργια με τον Alice Cooper να σερβίρει συσσίτιο σε φτωχά παιδιά, στην Τράπεζα τροφίμων. Κάτι αντίστοιχο έχει κάνει κι ο Jon Bon Jovi και μακάρι να βρει μιμητές σε καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο.
• Σε συνέντευξή του στο βρετανικό "NI Rocks" radio show ο . Gus G., είπε ότι το επόμενο προσωπικό του άλμπουμ θα είναι instrumental.
• Σε καινούργια συνέντευξή του ο κιθαρίστας των Winger, Reb Beach είπε ότι το αμερικάνικο συγκρότημα ετοιμάζει το καινούργιο του άλμπουμ που θα διαδεχτεί το "Better Days Comin'"(2014). Όπως δήλωσε ήδη έχουν γράψει 11 τραγούδια, έχουν  απορρίψει 6 από αυτά γιατί έμοιαζαν με το ύφος των Boston στο πρώτο άλμπουμ τους και προχωρούν με τα άλλα 5 και με καινούργια που συνθέτουν τώρα. Ο λόγος είναι ότι θέλουν το καινούργιο υλικό τους να ακούγεται περισσότερο progressive και μάλλον λιγότερο hard απ΄ότι στο παρελθόν.
 
• Το video του τραγουδιού τους «Love Will Set You Free» δημοσιοποίησαν οι Whitesnake για να προωθήσουν τη δεύτερη συλλογή τους με τίτλο "Love Songs".

• Μετά από δισκογραφική απουσία 6 ολόκληρων ετών, οι Transatlantic ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του καινούργιου studio άλμπουμ τους με τίτλο "The Absolute Universe", που θα κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου 2021. Οι Transatlantic αποτελούνται από τους  Neal Morse πλήκτρα, τραγούδι (Spock’s Beard, Nral Morse Band), Mike Portnoy ντραμς ( Sons of Apollo, Dream Theater), Pete Trewavas μπάσο (Marillion) και Roine Stolt κιθάρα (Flower Kings) και τελευταίο studio άλμπουμ τους ήταν το "Kaleidoscope".


Με την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ τους "The Absolute Universe" το συγκρότημα πρωτοτυπεί κυκλοφορόντας το ίδιο άλμπουμ σε 2 διαφορετικές εκδόσεις, το "The Absolute Universe: The Breath Of Life (Abridged Version)" και το "The Absolute Universe: Forevermore (Extended Version) με τον Portnoy να εξηγεί ότι το πρώτο cd θα είναι διπλό διάρκειας 90 λεπτών και το δεύτερο cd θα είναι μονό, διάρκειας 60 λεπτών, με εντελώς διαφορετικές εκτελέσεις των ίδιων τραγουδιών που σε ορισμένες περιπτώσεις αλλάζουν και οι τίτλοι τους! Επίσης θα υπάρξει και μια Τρίτη έκδοση του ίδιου άλμπουμ(!) που θα τιτλοφορείται "The Absolute Universe: The Ultimate Edition" και θα περιέχει και τις 2 προηγούμενες εκδόσεις και θα είναι 5πλο βινύλίο, 3πλό cd και Blu-ray.

• Δείτε το ολοκαίνουργιο video των Kentucky rockers Black Stone Cherry με τίτλο "In Love With The Pain".
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο Νεοζηλανδός μπασίστας των Midnight Oil, Bones Hillman, νικημένος από τον καρκίνο.
• Το documentary που γυρίστηκε για τον Chuck Berry με τίτλο "Chuck Berry: The Original King Of Rock 'N' Roll" θα είναι διαθέσιμο στις VOD πλατφόρμες αλλά και σε Blu-ray στις 27 Νοεμβρίου.  
• Το γερμανικό συγκρότημα των Grave Digger υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ελληνική δισκογραφική εταιρία ROAR! Rock Of Angels Records.

• Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι τους "Here We Come A-Caroling" παρουσίασαν οι Blackmore’s Night από το επερχόμενο EP με 4 χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Η κυκλοφορία του θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου.
• Την κυκλοφορία του ακουστικού άλμπουμ του "Under A Mediterranean Sky" ανακοίνωσε ο Steve Hackett. Το "Under A Mediterranean Sky"θα κυκλοφορήσει σε CD digipak, 2LP  κι σε bundle me to CD, LP κι ένθετο.
• Δεν το λες και μεγάλη επιτυχία. Στο 41 του αμερικάνικου chart μπήκε με την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορία του το καινούργιου άλμπουμ του Joe Bonamassa με τίτλο  "Royal Tea".
• Ακόμα ένα video single, το τρίτο στη σειρά, παρουσίασαν οι Fates Warning για το καινούργιο άλμπουμ τους "Long Day Good Night . Το τραγούδι είναι το "Begin Again".






Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου