ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ VIDEO ΤΩΝ AC/DC ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ “SHOT IN THE DARK”


Δύο εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου άλμπουμ τους, οι AC/DC παρουσίασαν το καινούργιο video για το τραγούδι τους "Shot In The Dark" σε σκηνοθεσία του David Mallet.   Το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο "Power Up" ηχογραφήθηκε σε περίοδο 6 εβδομάδων στο Βανκούβερ και θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου σε παραγωγή του Brendan O'Brien με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στα 2 τελευταία άλμπουμ τους "Black Ice" (2008) και "Rock Or Bust" (2014). Η σύνθεση τους είναι η τελευταία του Rock or Bust, δηλαδή Brian Johnson, Phil Rudd, Cliff Williams, Angus Young  και Stevie Young με τον μπασίστα Cliff Williams να έχει δηλώσει ότι θα παίξει μόνο σε κάποιες επιλεγμένες συναυλίες. Αυτό βέβαια πριν την πανδημία και πριν την ακύρωση όλων των εμφανίσεων. Βέβαια όπως δήλωσε ο Angus, το συγκρότημα είχε προγραμματίσει την κυκλοφορία του "Power Up" πριν την πανδημία και το lockdown κι δεν θέλησε να σταματήσει την κυκλοφορία του
Ο Angus είπε στο περιοδικό Rolling Stone για το καινούργιο τραγούδι τους "Shot In The Dark": "Είναι καλό τραγούδι AC/DC με rock and roll ρεφρέν που το θυμάσαι εύκολα. Οι στίχοι του μιλούν για ένα σφηνάκι μέσα στη νύχτα, όταν το αλκοόλ σε βοηθάει να σταθείς. Όταν το άκουσαν οι άνθρωποι της εταιρείας, το πρότειναν αμέσως σαν πρώτο single”.
"Ο Brendan είναι ένας ταλαντούχος παραγωγός που ξέρει να κρατάει τα στοιχεία μας ζωντανά και να τα προβάλλει. Ξέρει να παίζει κιθάρα, μπάσο ακόμα και λίγο ντραμς και πιάνο κι αυτό βοηθάει γιατί πιάνει εύκολα το vibe».


Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε πολλές εκδόσεις όπως σε digipack cd, βινύλιο 180γραμ. με διπλό εξώφυλλο και ειδική έκδοση cd"Power Up" με κουτί που θα έχει φωτάκι που θα αναβοσβήνει και ένθετο 320 σελίδων με τη μπαταρία να αλλάζει εύκολα για να δίνει την ευκαιρία στον αγοραστή να κρατάει πάντα το φωτάκι ανοιχτό! Στο δεύτερο video που ακολουθεί μετά από μια αντίστροφη μέτρηση 15λεπτών(!) ακολουθεί μια σειρά συνεντεύξεων των μελών αλλά και του σκηνοθέτη του video που έχουν ενδιαφέρον.

 

26/10/20
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου