NEWS OF THE WORLD (30/9/20)


Σύμφωνα με το ραδιοσταθμό Triple M μια διαφήμιση έξω από το σχολείο που πήγαινε ο Angus Young στο Σίνδευ της Αυστραλίας, το Ashfield Boys High School, είναι η προδιαφήμιση για το επερχόμενο άλμπουμ των AC/DC!  "Are You Ready? SYD PWR UP" γράφει όπως βλέπετε κι εκείνο που επιτείνει την όλη κατάσταση είναι το link που αναγράφεται χαμηλά στην αφίσα που οδηγεί στο web site των AC/DC. Το PWR Up μεταφράζεται Power Up και βέβαια όλα αυτά μας κάνουν να αναρωτηθούμε γιατί τόσο μυστικότητα για ένα δίσκο που πρόκειται να κυκλοφορήσει κι όλα δείχνουν ότι θα διαδεχτεί το  Rock or Bust (2014). Χωρίς να υπάρχει η απόλυτη σιγουριά, η σύνθεση τους θα είναι Brian Johnson, οι κιθαρίστες Angus Young, κι ο ανιψιός του Stevie Young, Cliff Williams (επανήλθε μετά την συνταξιοδότησή του!) κι ο  Phil Rudd.

  

• Οι Κύπριοι metallers ARRAYAN PATH σύντομα θα κυκλοφορήσουν τον καινούργιο δίσκο τους με τίτλο 'The Marble Gates to Apeiron'.
• Έφυγε από τη ζωή ο πρώτος μπασίστας των Van Halen,Mark Stone χωρίς να ανακοινωθεί η αιτία θανάτου του. Ο Stone έπαιζε με τα αδέλφια Alex και Eddie Van Halen πριν ακόμα σχηματίσουν  τους Van Halen, στα συγκροτήματα Genesis και Mammoth. Στους Van Halen ήταν από το 1972 έως και το 1974 όπου κι αντικαταστάθηκε από τον Michael Anthony.
• Το συνιδρυτικό πρώην μέλος των Genesis, Anthony Phillips που έχει αποχωρήσει από το 1970 θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου ένα 5πλό box set με τίτλο Missing Links albums όπου θα υπάρχουν πολλές συνθέσεις του που έχουν παρουσιαστεί σε τηλεοπτικές σειρές.

• Οι Sarissa ανακοίνωσαν ότι ο νέος τραγουδιστής τους είναι ο Τάσος Κροκόδειλος, πρώην Spitfire/Hesperian Opus.
• Ο Van Morrison είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που κυκλοφορεί τραγούδι που κινείται ενάντια στο κλείσιμο του Covid-19. Τίτλος του "Βorn to be Free" και μπορείτε να το ακούστε. 

• Δείτε το video “Pale Blue Dot” που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Dream Theater από το καινούργιο live άλμπουμ τους“Distant Memories - Live In London” που θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου.
• Οι Metallica προσέφεραν το ποσό των $250.000 για την ανακούφιση των ανθρώπων που υπέστησαν ζημιές εξαιτίας των πρόσφατων πυρκαγιών που χτύπησαν τη δυτική ακτή για ακόμα μια φορά.
• Δεν έχει σταματήσει να προωθεί το επερχόμενο βιβλίο του (σ.σ. και καλά κάνει) με τίτλο"Confess", ο τραγουδιστής των Judas Priest Rob Halford. Αυτή τη φορά, με αφορμή τον τίτλο του “Confess” που όπως λέει προέκυψε από την παγκόσμια σειρά 'Game Of Thrones' όπου στον έβδομο κύκλο, όταν η Cersei Lannister, την οποία υποδύθηκε η όμορφή Αγγλίδα ηθοποιός Lena Headey ήταν φυλακισμένη και η φύλακας ηγούμενη καλόγρια(!) την πίεζε για να ομολογήσει, λέγοντάς της   'Confess. Confess.'


• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Helen Reddy, που το 1971 είχε μια μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι "I Am Woman". Δεν ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου αλλά τα τελευταία χρόνια έπασχε από άνοια.


• Στις 27 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το τρίτο άλμπουμ των Full House Brew Crew με τίτλο "Bare Knuckle".
• Την πρώτη τους κυκλοφορία με τον καινούργιο τραγουδιστή τους Mitch Maloy ανακοίνωσαν οι Great White. To CD/DVD τιτλοφορείται "Live" και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο.


  





 


 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου