NEWS OF THE WORLD (19/9/20)


• Love Will Set You Free, The Deeper the Love All I Want, All I Need , Too Many Tears, With All of My Heart , Summer Rain και Now You're Gone, είναι μερικά από τα τραγούδια που περιέχει η συλλογή Love Songs των Whitesnake που θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου σε cd και διπλό βινύλιο.
• Καινούργιο άλμπουμ έχει το γερμανικό thrash συγκρότημα των Sodom που δραστηριοποιείται από το 1981! Τίτλος του άλμπουμ "Genesis XIX" και θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου. Στις 2 Οκτωβρίου θα παρουσιάσουν οι Accept το καινούργιο τραγούδι τους με τίτλο "The Undertaker" το οποίο θα συνοδεύεται κι από video. Το "The Undertaker"είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο νέο τους άλμπουμ για το οποίο οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα. Υπομονή έως τις 2 Οκτωβρίου που θα ακούσουμε το καινούργιο τραγούδι τους.
• Το καινούργιο άλμπουμ του Jeff Scott Soto με τίτλο "Wide Awake (In My Dreamland)" θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου σε παραγωγή του Alessandro Del Vecchio και η cd έκδοση θα bonus το live άλμπουμ του "Live At Frontiers Rock Festival 2019" το οποίο έως τώρα ήταν διαθέσιμο μόνο ψηφιακά. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το "Wide Awake (In My Dreamland)" είναι το 7ο προσωπικό του άλμπουμ και συνολικά το 85ο(!!!) αφού έχει τραγουδήσει σε άλμπουμ του Yngwie Malmsteen, Talisman, Sons of Apollo, Soul Sirkus, Trans Siberian Orchestra, Soto κ.α. 


 

• Έφυγε από τη ζωή ο Sidney McCray, o τραγουδιστής του αμερικάνικου punk συγκροτήματος των Bad Brainsχωρίς να ανακοινωθεί η αιτία θανάτου του.
• Στο καινούργιο άλμπουμ της Miley Cyrus, θα συμμετέχει κι ο Billy Idol!
• To 2018 οι Jethro Tull δια χειρός Ian Anderson γιόρτασαν τα 50 χρόνια τους με τη συλλογή 50 For 50, όπου όλα τα τραγούδια είχαν επιλεγεί από τον ηγέτη του μεγάλου βρετανικού συγκροτήματος. Δύο χρόνια μετά ήλθε η σειρά του πρώην κιθαρίστα τους συγκροτήματος, Martin Barre να παρουσιάσει τη δική του συλλογή με τραγούδια τους με τίτλο 50 Years Of Jethro Tull σε 2πλό CD και ημερομηνία κυκλοφορίας την 6η Νοεμβρίου. Η συλλογή περιλαμβάνει τραγούδια που επέλεξε ο κιθαρίστας, είτε studio είτε live καθώς και 4 ακυκλοφόρητα από συναυλία του στο Wildey Theatre του Illinois το Μαϊο του 2019. Μεταξύ των κλασικών τραγουδιών που επέλεξε είναι και τα Locomotive Breath, Someday The Sun Won’t Shine, Under Wraps, One White Duck, Wond’ring Aloud, Cheap Day Return ενώ τα live είναι 13 τραγούδια από συναυλία στο  Factory Underground(Hymn 43, My Sunday Feeling, Nothing is Easy, New Day Yesterday, Teacher, Hunting Girl, Song for Jeffrey, Steel Monkey κ.α.)
• Ο πρώην κιθαρίστας του Eddie Money, John Nelson κατέ4θεσε μήνυση κατά των κληρονόμων του θανόντος τραγουδιστή, διεκδικώντας το ποσό του 1.500.000$ για μη απόδοση δικαιωμάτων από τραγούδια που είχε στα άλμπουμ του Money, Playing for Keeps και Ready Eddie καθώς και σε όλες τις συλλογές που κυκλοφόρησαν έως το 2016.
• Το προσωπικό του άλμπoυμ που είναι εξ ολοκλήρου instrumental, παρουσίασε ο κιθαρίστας των Whitesnake και Winger, Reb Beach. Τίτλος του "A View From The Inside", θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου και μαζί του παίζουν οι David Throckmorton και Robert Langley ντραμς, Michele Luppi πιάνο, Phillip Bynoe και John Hall μπάσο και Paul Brown πλήκτρα.

• 24 Karat Gold The Concert είναι ο τίτλος της συναυλίας ντοκιμαντέρ της Stevie Nicks που θα βγει στους αμερικάνικους κινηματογράφους σε περιορισμένο κύκλο μέσα στον Οκτώβριο και αργότερα θα έλθει και στην Ευρώπη. Η συναυλία κινηματογραφήθηκε κατά την διάρκεια της 24 Karat Gold Tour κι ελπίζουμε να τη δούμε σε μια από τις βραδιές της Gimme Shelter Nights.


• Tα Live "Hysteria At The O2" και "Hits Vegas: Live At Planet Hollywood"των Def Leppard θα κυκλοφορήσουν σε μια περιορισμένη έκδοση 2CDs και 2πλού βινύλιου στις 16 Οκτωβρίου. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το "Hysteria At The O2" ηχογραφήθηκε το Δεκέμβριο του 2018 στο O2 Arena του Λονδίνου και το συγκρότημα ερμηνεύει live ολόκληρο το άλμπουμ του "Hysteria" καθώς κι άλλες παλαιότερες επιτυχίες του. Το "Hits Vegas: Live At Planet Hollywood" ηχογραφήθηκε έξη μήνες αργότερα στο Planet Hollywood's Zappos Theatre και περιέχει συνολικά 28 τραγούδια.

• Τη συνεργασία του με τα μέλη του παλαιού του συγκροτήματος, τους Alliance ανήγγειλε ο Tony Martin. Ήδη έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν κάποια παλιά αλλά και ακυκλοφόρητα τραγούδια τους που θα τα κυκλοφορήσουν μελλοντικά. Πάντως η δική μας πρόταση θα ήταν να ξεκίναγε συνεργασία με τον Tony Iommi που παρ’ όλη την περιπέτεια του με τον καρκίνο, δείχνει να εξακολουθεί να θέλει να παίζει.

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συναυλία των Snakebite στο Crow για τις 26 Σεπτεμβρίου, λόγω των καινούργιων μέτρων πρόληψις κατά του COVID-19. Το συγκρότημα θα ανακοινώσει καινούργια ημερομηνία μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

  • Το επίσημο video για το τραγούδι τους "Standing On The Shoulders Of Giants" παρουσίασαν οι Armored Saints. Το τραγούδι προέρχεται από το επερχόμενο καινούργιο δίσκο τους  "Punching The Sky" που θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου.



 







Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου