ROCK INCIDENT 130: ΟΤΑΝ Ο DON DOKKEN ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟΝ FRANK SINATRA

Οι rock stars δεν ήταν …πάντα rock stars με τους περισσότερους να κάνουν διάφορες δουλειές για να βγάλουν το μεροκάματο. Πρόσφατα, ο 66χρονος τραγουδιστής των Dokken, Don Dokken μιλώντας στην εκπομπή Max Volume του αμερικάνικου σταθμού 105.7 KOZZ, θυμήθηκε την εποχή που δούλευε στο σπίτι του Frank Sinatra, στη λίμνη Tahoe. Στη δουλειά τον είχε προτείνει η μητέρα του που δούλευε στην επιχείρηση Cal-Neva (καζίνο και διαμερίσματα διαμονής) που ήταν μέτοχος ο Sinatra. Έτσι, κατάφερε να δει από κοντά πλούσιους και διάσημους ανθρώπους, με τους οποίους συναναστρεφόταν ο μεγάλος Αμερικάνος τραγουδιστής. "Σπάνια εμφανιζόταν ο Frank Sinatra. Στο πίσω μέρος του σπιτιού, υπήρχε ένα μικρό σπίτι, που περισσότερο έμοιαζε σαν κυνηγητικό καταφύγιο. Θυμάμαι να έρχεται εκεί πολύ συχνά και να μένει, ένας φίλος του Sinatra, o Don Rickles (stand up κωμικός). Η μητέρα μου, εργαζόταν στην υπηρεσία του Sinatra και φρόντιζε για την καθαριότητα του χώρου και την αλλαγή σεντονιών. Με τα χρήματα που κέρδισα δουλεύοντας γι αυτόν, αγόρασα την πρώτη μου κιθάρα» προσθέτει ο Don Dokken.
"Όταν τελείωσε το καλοκαίρι και πληρώθηκα, η μητέρα μου με πήγε στο Reno σε ένα ενεχυροδανειστήριο, όπου ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να μου πουλήσει μια Fender Strat, την οποία όμως δεν ήθελα. Αγόρασα μια Fender Mustang»!
Απολαυστικός όμως είναι ο Don Dokken όταν περιγράφει τη δική του περιπέτεια. "Υπήρχε μια αποβάθρα, όπου ελλιμένιζε το σκάφος του που πάντα φιλοξενούσε φίλους. Η λίμνη είχε πεντακάθαρα νερά κι όταν βάδιζα πάνω στην αποβάθρα και κύτταγα μέσα στο νερό, έβλεπα στο βυθό της άδεια μπουκάλια από ποτά και ποτήρια. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω ότι ήταν η εποχή που είχε φιλοξενήσει τον Πρόεδρο John F. Kennedy και την Marilyn Monroe όταν είχαν σχέση. Είχε προσλάβει εμένα κι άλλους 2 και μας ανέθεσε να μαζέψουμε από το βυθό όλα τα μπουκάλια, τα ποτήρια και να καθαρίσουμε την περιοχή στην μικρή αποβάθρα» λέει ο Dokken και συνεχίζει «όσοι ξέρετε την περιοχή, ξέρετε ότι τα νερά της λίμνης εκτός από πεντακάθαρα είναι και πολύ κρύα και βαθιά και ήταν πολύ δύσκολο να κάνω βουτιά για να βγάλω τα μπουκάλια και τα ποτήρια. Όμως το πρόβλημά μου δεν ήταν μόνο το βάθος και το κρύο νερό. Τότε ήμουν πολύ αδύνατος (σ.σ. σήμερα ο Don Dokken έχει παχύνει πολύ) και για να καταφέρω να φθάσω στο βυθό, αναγκάστηκα να βάλω πέτρες στις τσέπες μου για να …βαρύνω»!!!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ
24/8/20
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου