ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΙΝΙΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ PHIL LYNOTT KAI BOX SET ΓΙΑ ΤΟΥΣ THIN LIZZY!!!

Η ταινία ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Emer Reynolds με τίτλο Phil Lynott: Songs For While I’m Away που αναφέρεται στη ζωή και στην καριέρα του μπασίστα, τραγουδιστή και ηγέτη των Thin Lizzy, Phil Lynott είναι έτοιμη και θα βγει στους κινηματογράφους της Ιρλανδίας πριν το τέλος της χρονιάς.
Το “Phil Lynott: Songs For While I’m Away εκτός από την καριέρα και τη δράση του Lynott με τους Thin Lizzy, περιγράφει τα προβλήματα ενός μαύρου νέου στο Δουβλίνο τη δεκαετία του 50.
Η ταινία  ντοκιμαντέρ, εστιάζει σε πολλά γεγονότα από την καριέρα του και τη ζωή του, όπως η σχέση με τον πατέρα του τους φίλους του και την οικογένεια του. Εμφανίζονται πολλοί μουσικοί που συνεργάστηκαν μαζί του όπως οι  Scott Gorham, Eric Bell, Darren Wharton, James Hetfield, Adam Clayton (U2), Huey Lewis, Suzi Quatro.

Παράλληλα ανακοινώθηκε η κυκλοφορία ενός box set για τις 23 Οκτωβρίου με σπάνιες ηχογραφήσεις που καλύπτουν ολόκληρη την καριέρα τους. Τίτλος του Rock Legends και θα περιλαμβάνει 6CD κι 1DVD, συνολικά 99 τραγούδια, από τα οποία τα 74 θα είναι ακυκλοφόρητες εκτελέσεις είτε studio,είτε στο BBC, είτε live.H συγκέντρωση των τραγουδιών έγινε από τον super fan του συγκροτήματος, Nick Sharp που ανακάλυψε ταινίες με ακυκλοφόρητο υλικό αλλά και υλικό που δεν είχαν καν ακούσει. Η επιλογή του υλικού έγινε με τη βοήθεια του Scott Gorham.
Το DVD θα περιέχει το ντοκιμαντέρ του BBC, Bad Reputation καθώς και την εμφάνισή τους του 1975 στην τηλεοπτική εκπομπή του Rod Stewart, A Night On The Town. Το box set θα συνοδεύεται από tour programme replicas, ένα βιβλίο με ποίηση του Lynott, 4 φωτογραφίες επιμελημένες από τον Jim Fitzpatrick κι ένα βιβλίο με αναμνήσεις των μελών από την εποχή που ήταν μέλη του συγκροτήματος.


20/8/20
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου