ZEPPELIN SYMPHONIC ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ 25 ΚΑΙ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΡΑΜΕΡ HARRY JAMES ΤΩΝ THUNDER

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Whole Lotta Love, Black Dog, Kashmir, Rock & Roll, Dazed & Confused και βέβαια το Stairway To Heaven είναι μερικά από τα κλασικά τραγούδια των μεγάλων Led Zeppelin που θα ακούσετε αν την Παρασκευή και το Σάββατο 25 & 26 Σεπτεμβρίου 2020, ανεβείτε στο Ηρώδειο από  Συμφωνική Ορχήστρα με την παρουσία του ντράμερ των Thunder, Harry James και του κιθαρίστα Andy Martin!
Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους και απευθείας από το West End του Λονδίνου, με μια sold out παράσταση στο παγκοσμίου φήμης Palladium, το «Led Zeppelin Symphonic» έρχεται για να μαγέψει και το ελληνικό κοινό, σε δύο μοναδικές βραδιές στο Ηρώδειο, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στις 21:00!
Η μουσική του μεγαλύτερου για πολλούς συγκροτήματος της ροκ, καταξιωμένοι τραγουδιστές της βρετανικής σκηνής και μεγάλη Συμφωνική Ορχήστρα, συμπράττουν για να παρουσιάσουν τα μεγαλύτερα hits των θρυλικών Led Zeppelin.
Για πάνω από 50 χρόνια οι Led Zeppelin λατρεύονται από εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Το «Led Zeppelin Symphonic» είναι μια γνήσια και αυθεντική παρουσίαση της μουσικής του συγκροτήματος, με την προσθήκη συμφωνικής ορχήστρας, που δημιουργεί για τους fans των Zeppelin μια συναρπαστική εμπειρία που ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη.
Η Συμφωνική Ορχήστρα, διευθύνεται από το μαέστρου Richard Sidwell που ήταν ο εμπνευστής και ενορχηστρωτής του «Led Zeppelin Symphonic» και βρίσκεται πίσω από την εκπληκτική παγκόσμια επιτυχία του «Queen Symphonic» που μάγεψε και το ελληνικό κοινό, πέρυσι το καλοκαίρι, σε 2 sold out παραστάσεις στο Ηρώδειο!
Ο Richard Sidwell ξεκίνησε την καριέρα του σαν τρομπετίστας, δουλεύοντας με τεράστια ονόματα της παγκόσμιας σκηνής όπως οι Blur, ο Robbie Williams, οι Duran Duran, οι Pet Shop Boys, ο Boy George, η Shirley Bassey, και η Peggy Lee. Παράλληλα έχει εμφανιστεί σε πολλά θέατρα του West End. Έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων των Glastonbury, Roskilde, Benicassim και T In The Park Ως ενορχηστρωτής και διευθυντής ορχήστρας έχεις συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής, όπως οι Katherine Jenkins, Will Young, Scott Walker, Shirley Bassey, Sarah Brightman και με μερικές από τις μεγαλύτερες ορχήστρες του κόσμου όπως η BBC Concert Orchestra και η BBC Big Band.
Την ερμηνεία αναλαμβάνουν 3 σπουδαίοι τραγουδιστές της βρετανικής μουσικής σκηνής: O Peter Eldridge, γνωστός στο Αθηναϊκό κοινό από την περσινή sold-out επιτυχία του Queen Symhonic, ήταν από τους πρωταγωνιστές στο original Λονδρέζικο cast του “We Will Rock You”. Ο Jesse Smith ήταν ο κεντρικός τραγουδιστής της καναδέζικης ροκ μπάντας Cauterize, με πολλές cover ερμηνείες σε τραγούδια των Who και των Led Zeppelin, για τις οποίες, η φωνή του, έχει χαρακτηριστεί, ως όμοια με την φωνή του τραγουδιστή-θρύλου των Led Zeppelin, Robert Plant. Τέλος, μαζί τους, η Mollie Marriott, που μοιράστηκε τη σκηνή με τον Robert Plant για μια συναυλία-εορτασμό των 80ων γενεθλίων του μπασίστα Bill Wyman, του ιδρυτή των Rolling Stones, στα τέλη του 2016!



Παράσταση: Παρασκευή & Σάββατο 25 & 26 Σεπτεμβρίου 2020
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων:
Διακεκριμένη Ζώνη: 94€
Ζώνη Α: 84€
Ζώνη Β: 74€
Ζώνη Γ:62€
Ζώνη Δ :52€
Ζώνη Ε: 32€ - 42€
Προπώληση: www.viva.gr
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου