NEWS OF THE WORLD (6/7/20)

• Την κυκλοφορία ενός tribute άλμπουμ αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στους Black Sabbath ανακοίνωσε ο κιθαρίστας Zakk Wylde. Ο κιθαρίστας του Ozzy μαζί με τους Blasko (μπάσο) και Joey Castillo (ντραμς) κα ικάτω από το όνομα Zakk Sabbath, ηχογράφησε ολόκληρο το πρώτο άλμπουμ του μεγάλου συγκροτήματος και το κυκλοφορούν στις 4 Σεπτεμβρίου με τίτλο Vertigo, με το όνομα να προέρχεται από τη δισκογραφική εταιρεία που το πρωτοκυκλοφόρησε το 1970!!!! Το Vertigo θα κυκλοφορήσει σε Digipak CD, CD/DVD που θα περιέχει ένα βιβλίο και βινύλιο.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο τραγουδιστής Benny Mardones, που τη δεκαετία του 80 είχε την επιτυχία “Into The Night”. Αιτία θανάτου, η ασθένεια Parkinson”.
• Η ιστορική συναυλία των Rolling Stones στην Κούβα το 2016, θα προβληθεί στην Αμερική με τίτλο Havana Moon κι αργότερα αναμένεται να βγει και στους ευρωπαικούς κινηματογράφους.  Η συναυλία είχε δοθεί με ελεύθερη είσοδο στις 25 Μαρτίου 2016 μπροστά σε  500.000 κόσμο στο Ciudad Deportiva de la Habana sports complex.
• Δουλειά δεν είχε ο διάβολος ….Ο Roger Waters παρουσίασε μια επανεκτέλεση του τραγουδιού των Pink Floyd, Two Suns In The Sunset το οποίο είχε ακουστεί στο άλμπουμ τους The Final Cut(1983).
• Την αυτοβιογραφία του έγραψε ο Lenny Kravitz, σε συνεργασία με τον David Ritz και θα την κυκλοφορήσει με τίτλο "Let Love Rule" στις 6 Οκτωβρίου. Μπορφείτγε να την προπαραγγείλετε από εδώ.
• Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Uncut, ο κιθαρίστας των King Crimson, Robert Fripp είπε το παρακάτω απίθανο: Το 1977 ο Fripp έπαιξε στα άλμπουμ του David Bowie,  Heroes” (1977) και “Scary Monsters” (1980) και ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θυμάται κάτι από εκείνες τις ηχογραφήσεις. Ο Fripp θυμήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη τα μεσάνυχτα όταν ηχογραφούσαν μάλλον (σ.σ. δεν θυμόταν καλά) το τραγούδι “Up The Hill Backwards”, όπου ρώτησε τον Bowie αν έχει να του προτείνει κάτι σχετικά με το παίξιμό του. Κι ο Bowie απάντησε: «σκέψου τον Ritchie Blackmore»!!!
• Δείτε το video single των Γερμανών  Andy Rocks με τίτλο “Digital Detox”. Για τους άνω των 60, προσέξτε πως η φωνή της τραγουδίστριας ακούγεται ίδια με αυτήν της τραγουδίστριας των Middle of the Road.
• Η Zee Productions παρουσίασε ακόμα 2 παζλ με θέματα εξώφυλλα. Αυτή τη φορά τη τιμητική τους έχουν τα εξώφυλλα των Nirvana "Nevermind" και "In Utero" που θα είναι διαθέσιμα από τις 4 Σεπτεμβρίου σε κομμάτια των 500 παζλ! Μπορείτε να τα παραγγείλτε από εδώ.

·       •  Αυτό είναι το καινούργιο video single των Evanescence που τιτλοφορείται "The Game Is Over" μέσα από το επερχόμενο καινούργιο άλμπουμ τους "The Bitter Truth" (BMG).
• Το πρώτο άλμπουμ τους στα 12 τελευταία χρόνια ετοίμασαν οι Jefferson Starship. Τίτλος του Mother of the Sun.
• Τα 80α γενέθλια θα γιορτάσει ο ντράμερ των Beatles, Ringo Starr και στο πάρτι του έχουν κληθεί να παίξουν οι Paul McCartney, Joe Walsh, Gary Clark Jr., Sheryl Crow, Sheila E, Ben Harper κ.α.. Περισσεύει μια πρόσκληση;
•  Παρουσιάστηκε το πρώτο trailer για το ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στην καριέρα των The Go-Go's. 
•  Η Σήραγγα του Χρόνου μας οδηγεί στο 1970 όπου οι Γερμανοί Can εμφανίζονται και αυτοσχεδιάζουν σε τηλεοπτική εκπομπή, παίζοντας τα τραγούδια Mother Sky / Deadlock. Προσέξτε τις αντιδράσεις του κόσμου.  













Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου