ROCK INCIDENT 120: ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ, Ο MICHAEL DOUGLAS, O GEORGE HARRISON, O BOB DYLAN KI ENAΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΚΥΛΟΣ

Μια καταπληκτική ιστορία διηγήθηκε πρόσφατα στην εκπομπή του The One Show, που ήταν καλεσμένος, ο ηθοποιός Michael Douglas.
Η διήγησή του μας πηγαίνει πίσω στο 1987 όταν βρισκόταν σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες και ετοιμαζόταν να πάει στο θέατρο όπου δινόντουσαν τα βραβεία Golden Globes, όπου μάλιστα ήταν και νικητής. Καθώς διέσχιζε το lobby του ξενοδοχείου, είδε ένας από τους αγαπημένους του μουσικούς, τον πρώην Beatle, George Harrison. Σταμάτησε, μίλησαν βιαστικά γιατί είχε καθυστερήσει για τα βραβεία, αλλά πρόλαβε και του είπε ότι ήταν θαυμαστής του. Ο Douglas πήγε στο θέατρο όπου γινόταν η απονομή, πήρε το βραβείο του κι επέστρεψε στο δωμάτιο του χωρίς να έχει κάποιο/α συνοδό ή κάποια παρέα για να διασκεδάσουν μετά την απονομή του. Μάλλον στενοχωρημένος από την μη ύπαρξη παρέας, ανέβηκε στο δωμάτιό του, ότνα γύρω στις 12 το βράδυ χτύπησε το τηλέφωνο του δωματίου όπου άκουσε τη φωνή του Harrison που τον ρώτησε αν ήθελε παρέα. Ο Douglas.με χαράς τον προσκάλεσε στο δωμάτιο του, εξ’ άλλου τέτοια τύχη δεν την περίμενε. Χωρίς παρέα, με ένα βραβείο και ξαφνικά ο αγαπημένος του Beatle να του τηλεφωνεί για να μιλήσουν! Για να τιμήσει τον καλεσμένο του, παρήγγειλε χαβιάρι με τα συνεπακόλουθα (deeps, ψωμάκια, ποτά κλπ) ώσπου χτύπησε η πόρτα και μπαίνουν ο George Harrison με τον Bob Dylan. Μαζί του Bob Dylan είχε ένα γιγαντιαίο σκύλο, μεγαλύτερο του οποίου ο Douglas δεν είχε δει στη ζωή του!
Εκείνο που παρατήρησε ο Douglas , ταν ότι ο Dylan σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης ήταν αμίλητος, αλλά πρόσεξε και κάτι άλλο. Ο τεράστιος σκύλος, λίγο μετά αφού μπήκε στο δωμάτιο, άρχισε να του μυρίζει το χαβιάρι για να το…εντοπίσει στο τραπέζι, να στηριχτεί στα πίσω πόδια του και με την (τεράστια) γλώσσα να το γλύψει όλο μέσα από το μπολ! Παραδόξως ο Dylan εξακολουθεί να είναι αμίλητος, με το σκύλο σε δευτερόλεπτά να έχει καταβροχθίσει ή γλύψει αν προτιμάτε, ολόκληρο το μπολ. Μόνο τότε ο Dylan είπε “στο σκύλο αρέσει το χαβιάρι!». Αφού έπαιξαν και τραγούδησαν οι σύο μουσικοί έφυγανμ και ο σκύλος μαζί,αφήνοντας πίσω ένα γλυμένο μπολ και όλα τα ψωμάκια και deeps τα οποία προφανώς δεν προτίμησε ο σκύλος
 
TRIVIA
Τα βραβεία Golden Globe δόθηκαν για πρώτη φορά το 1944 και δίνονται σε προσωπικότητες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης για να τους τιμήσουν για τη συμβολή τους στο χώρο.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ
11/6/20
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου