ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2.0 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΕ ΠΥΔΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ TERRA VIBE ΑΘΗΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ένα διαφορετικό «2.0» φεστιβαλικό καλοκαίρι για το 2020!

Στις 24 & 25 Ιουλίου 2020 διοργανώνεται το Long Beach Festival 2.0 στο  Terra Republic, 55ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κατερίνης, Δ.Κ. Πύδνας και στις 7 & 8 Αυγούστου 2020 Urban Athens Festival 2.0 στο Terra Vibe Park, 37ο χλμ. E.O. Αθηνών - Λαμίας, Μαλακάσα
Καλοκαίρι 2020
2 φεστιβάλ
1 οδικός άξονας - 2 φεστιβαλικά κέντρα
2 ανοιχτοί χώροι
Μία φεστιβαλική εμπειρία 2.0 live*
Σηματοδοτώντας την αρχή του τέλους του φόβου και της αβεβαιότητας που αυτόν τον καιρό κυριαρχεί, θέλουμε να φέρουμε μια μελωδία αισιοδοξίας σε όσους αγαπούν τη μουσική και τις ζωντανές εμφανίσεις με τη διοργάνωση δύο φεστιβάλ, τηρώντας πάντα τις οδηγίες και τα μέτρα προφύλαξης κοινού, μουσικών και εργαζομένων που ανακοίνωσε το Υπουργείου Πολιτισμού.
Μπορεί ο αρχικός σχεδιασμός για το φετινό καλοκαίρι να άλλαξε απροσδόκητα, όμως οι τωρινές συνθήκες μας δίνουν την ευκαιρία να στηρίξουμε έμπρακτα αγαπημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα της εγχώριας μουσικής σκηνής.
Το πάθος και η λαχτάρα για μια κοινή μουσική εμπειρία όπου μαζί, καλλιτέχνες και κοινό, θα ανταμώσουμε και θα ενώσουμε τη φωνή μας, δεν μπορούν να εκφραστούν μέσω live streaming events. Με αυτό το δεδομένο, προχωρoύμε στο σχεδιασμό φεστιβάλ της «επόμενης μέρας». Γιατί ο δρόμος προς την κανονικότητα γίνεται με σταθερά βήματα ελπίδας και πάντα μετά…μουσικής.

LINE UP
Long Beach Festival 2.0
Παρασκευή 24 Ιουλίου
ΠΥΞ ΛΑΞ | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Σάββατο 25 Ιουλίου
VILLAGERS OF IOANNINA CITY (VIC) | ROTTING CHRIST
PLANET OF ZEUS
ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC (THRAX PUNKS)
+ more acts TBA

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου