ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΥΣ KANSAS, PARADISE LOST, ALICE COOPER, PEARL JAM ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ DEEP PURPLE

• Τέσσερα ολοκαίνουργια video singles παρουσιάζουμε σήμερα και …μια πρόβα από τους Τιτανοτεράστιους. Πρώτα οι Kansas που επέλεξαν την πιάνο μπαλάντα 'Memories Down The Line' για δεύτερο video single από το καινούργιο άλμπουμ τους.
• Καινούργιο video single έχουν και οι Paradise Lost. Πρόκειται για το τραγούδι "Darker Thoughts" από το άλμπουμ τους "Obsidian".
• Δείτε το καινούργιο video του Alice Cooper με τίτλο "Don't Give Up" σε παραγωγή του Bob Ezrin. Το video είναι πολύ εντυπωσιακό και βασίζεται σε μια καινούργια τεχνική όπως διαπιστώσετε μόλις το δείτε.
• Πολύ εντυπωσιακό με έντονα γραφικά και ένα θέμα που αφορά την κλιματική αλλαγή και τις καταστροφές που αυτή επιφέρει στον πλανήτη είναι το κεντρικό θέμα του καινούργιου video single των Pearl Jam «Retrograde» όπου πρωταγωνιστεί η νεαρή ακτιβίστρια Greta Thunberg.  Στο βίντεο περιγράφεται με την τεχνική των κινουμένων σχεδίων, η ζοφερή εικόνα που έχει να αντιμετωπίσει ο πλανήτης αν δεν γίνουν δραστικές αλλαγές για την προστασία του περιβάλλοντος. Σε αυτό, ένας ταξιδιώτης οδηγεί κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας προς ένα εμπορικό κέντρο ταινία, και εκεί επισκέπτεται ένα μαντείο. Μάντισσα είναι η Thunberg και οι εικόνες που του εμφανίζει στην κρυστάλλινη της σφαίρα είναι δραματικές: Χιονοστιβάδες και μεγάλα κύματα κατακλύζουν τον πλανήτη, από τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι μέχρι το Space Needle, στο Σιάτλ γενέτειρα των Pearl Jam. Τα μέλη της μπάντας Eddie Vedder, Stone Gossard, Mike McCready, Jeff Ament και Matt Cameron κάνουν την εμφάνισή τους σε ένα σημείο του βίντεο βγαίνοντας από κάρτες ταρώ.
Τέλος, λίγο πριν την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ τους με τίτλο "Whoosh", οι Deep Purple έδωσαν στη δημοσιότητα ένα video από πρόβα σε studio του Nashville όπου παίζουν  το  "Throw My Bones".


16/5/20 
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου