ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ROCK IN DIO. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Η πανδημία είχε σαν επακόλουθο και την αναβολή-μετάθεση των ημερομηνιών όπου θα διεξαγόταν το φετινό Rock in Dio. Έτσι το συγκρότημα, θεώρησε σωστό να ενημερώσει τον κόσμο με την παρακάτω ανακοίνωση.
 “Φίλες και φίλοι, σας ενημερώνουμε και τυπικά πως το πολυαναμενόμενο επετειακό ROCK IN DIO – Vol 10 δεν θα πραγματοποιηθεί στις αρχικές ημερομηνίες, με την ευχή και την πίστη πως αν είναι εφικτό θα το γιορτάσουμε όπως πρέπει μέσα στο 2020 σύμφωνα με τις οδηγίες που αφορούν τη νέα κατάσταση που δημιουργήθηκε παγκοσμίως και παρακολουθώντας τις σχετικές εξελίξεις.

Σε κάθε περίπτωση θα σας κρατάμε ενήμερους!

Όσοι έχετε αγοράσει τα εισιτήριά σας από το Viva.gr με κάρτα, τα χρήματα θα επιστραφούν στην κάρτα σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμία περαιτέρω ενέργεια. Οι επιστροφές θα πραγματοποιηθούν σταδιακά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αν έχετε αγοράσει τα εισιτήριά σας με μετρητά σε συνεργαζόμενα κατατήματα του viva.gr, παρακαλούμε όπως αποστείλετε στοιχεία τραπέζης (IBAN, Τράπεζα, Δικαιούχο) και αριθμό παραγγελίας στο email: info@kyttarolive.gr,
ενώ όσοι έχετε αγοράσει τα εισιτήρια σας από τα παρακάτω σημεία προπώλησης: EAT METAL RECORDS / SIRENS RECORDS / MUSIC CORNER και COSMOS CAFÉ, από Τρίτη 12/5 θα μπορείτε να πάτε στα συγκεκριμένα καταστήματα να λάβετε πίσω το αντίτιμο του εισιτηρίου που έχετε πληρώσει.
“Εις το επανιδείν” λοιπόν και μέχρι τότε,
καλή δύναμη σε όλους!

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη στήριξη σας στο θεσμό όλα αυτά τα χρόνια φίλοι καλλιτέχνες, μουσικοί, τραγουδιστές και απλοί μουσικόφιλοι οπαδοί!
United We Stand for Ronnie and for the children!
7/5/20
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου