NEWS OF THE WORLD (1/5/20)

• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Αμερικάνος ηθοποιός Brian Dennehy που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Δυναστείας» αλλά κυρίως στο ρόλο του Σερίφη Teasle στην πρώτη ταινία Rambo, "First Blood". Ο Dennehy είχε εμφανιστεί στις τηλεοπτικές σειρές "Kojak," "M*A*S*H," "Lou Grant" και "Dallas» ενώ στον κινηματογράφο εμφανίστηκε στις ταινίες "Silverado," "Cocoon," "The Belly of an Architect," "Best Seller," "Presumed Innocent", "Romeo + Juliet" και  "Tommy Boy". Τα αίτια θανάτου του ήταν φυσικά και δεν σχετίζονται με τον ιό Covid.
• Καινούργιο προσωπικό άλμπουμ ετοίμασε ο μεγάλος κιθαρίστας Steve Howe. Τίτλος του "Love Is" και θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου. Τα φωνητικά κάνει ο νυν τραγουδιστής των Yes Jon Davison. Το Love Is θα κυκλοφορήσει σε CD με 12σέλιδο booklet και σε βινύλιο 180 γραμ.
• Ο τραγουδιστής αλλά και πολυμουσικός των King Crimson, Jakko Jakszyk θα κυκλοφορήσει το καινούργιο προσωπικό άλμπουμ με τίτλο Secrets & Lies.
• Ένα δεύτερο τραγούδι παρουσίασαν οι Deep Purple μέσα από το επερχόμενο δίσκο τους με τίτλο Whoosh. Τίτλος του τραγουδιού "Man Alive". 
• Τόσο οι Metallica όσο και οι Guns’N’Roses, ειδικά οι δεύτεροι, έχουν υλικό για καινούργιο άλμπουμ που ετοίμασαν την περίοδο του εγκλεισμού. Για την ώρα δεν έχει τίποτε ανακοινωθεί, αλλά στην περίπτωση των Gunners φαίνεται ότι η περίπτωση είναι…προχωρημένη!
• Αυτό είναι το επίσημο lyric video του καινούργιου τραγουδιού των Paradise Lost που τιτλοφορείται "Ghosts". Το τραγούδι προέρχεται μέσα από τον ολοκαίνουργιο δίσκο τους που ονομάζεται "Obsidian" που θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαϊου.
• Ο μπασίστας των Camel, Colin Bass θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου το προσωπικό του άλμπουμ σε συνεργασία με τον οργανίστα Daniel Biro. Τίτλος του άλμπουμ τους, Still.

• Καιρό είχαμε να ακούσουμε tribute συλλογή και μάλιστα με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων.Τιμώμενο πρόσωπο ο Marc Bolan των T.Rex μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του glam  και στο tribute AngelHeaded Hipster δήλωσαν συμμετοχή ονόματα όπως U2 που ερμηνεύουν το τραγούδι Bang A Gong (Get It On) μαζί με τον Elton John, Perry Farrell, David Johansen, Todd Rundgren, Joan Jett, Lucinda Williams κ.α. Την παραγωγή του άλμπουμ επιμελήθηκε ο παραγωγός Hal Willner που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή από τον κορονοϊό. 
• Καλεσμένος στο τραγούδι “Ophelia” της άλμπουμ της Louise Patricia Crane είναι ο Ian Anderson. Το τραγούδι θα το βρείτε στο τρίτο άλμπουμ της τραγουδίστριας των Eden House που έχει τίτλο Deep Blue.
• Φαίνεται ότι ο εγκλεισμός, τροφοδότησε με έμπνευση τους μουσικούς αφού και οι Winger έχουν έτοιμα 4 καινούργαι τραγούδια και ετοιμάζουν νέο άλμπουμ!
• Αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα από την επερχόμενη βιογραφική ταινία του David Bowie με τίτλο Stardust. Υπενθυμίζουμε ότι τον υποδύεται ο 24χρονος ηθοποιός Johnny Flynn.
• Κλασικός Σταύρος Λογαρίδης στην μετά Poll προσωπική του καριέρα στο τραγούδι «Μανούλα Ελλάς» από το 1989.








Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Μεγάλη φάτσα ο Brian Dennehy και χαίρομαι πολύ που τον μνημονεύεις! Εκτός από τα παραπάνω έργα που αναφέρεις, εγώ τον θυμάμαι και σ' ένα εξαιρετικό θρίλερ, το Gorky Park.

    ΑπάντησηΔιαγραφή