NEWS OF THE WORLD (21/4/20)

• Στα ήδη πολλά παζλ που έχουν κυκλοφορήσει με θέμα εξώφυλλα δίσκων, προστέθηκαν τα κλασικά άλμπουμ των Def Leppard "Hysteria" και "Pyromania" καθώς και 4 των Kiss, τα οποία είναι τα "Rock And Roll Over", "Destroyer", "Love Gun" και "Dynasty". Όλα είναι των 500 κομματιών και μπορείτε να τα παραγγείλετε από εδώ.
• Ακυρώθηκε το φετινό Hellfest και ήδη η διοργανώτρια εταιρεία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την ασφαλιστική εταιρεία που δεν αποζημιώνει για την οικονομική ζημία εξαιτίας της πανδημίας.
• Σύμφωνα με ανάρτηση του Jeff Scott Soto, έχει τελειώσει τις ηχογραφήσεις του καινούργιου προσωπικού του άλμπουμ  που θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι με τίτλο "Wide Awake (In My Dreamland)" . Το καινούργιο του άλμπουμ διαδέχεται το "Retribution"(2017) και η παραγωγή του έγινε από τον Alessandro Del Vecchio .
• Ένα απλό φύλλο χαρτί, που επάνω του ο Paul McCartney είχε γράψει τους στίχους του τραγουδιού «Hey Jude» των Beatles, κατακυρώθηκε για 910.000 δολάρια σε δημοπρασία που συνέπεσε με την 50η επέτειο της διάλυσης των Beatles. Η τιμή πώλησης ήταν πάνω από πενταπλάσια της εκτίμησης που είχε γίνει πριν από τη δημοπρασία, η οποία οργανώθηκε online, εξαιτίας του κορονοϊού, από τον καλιφορνέζικο οίκο Julien's Auctions.
• Δείτε το video των Whitesnake στο ακυκλοφόρητο τραγούδι "Always The Same" που έχουν συμπεριλάβει στην καινούργια συλλογή τους Rock Album.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Amboy Dukes, Steve Farmer. Αιτία θανάτου, η καρδιακή προσβολή. O Farmer συμμετείχε στις ηχογραφήσεις των πρώτων 3 άλμπουμ του συγκροτήματος κι έφυγε αμέσως μετά το τέλος των ηχογραφήσεων του Migration(1969).
• Το ποσό των £19,000 συγκέντρωσε ο Tony Iommi από τη δημοπρασία  προσωπικών αντικειμένων και προσέφερε το ποσό στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μ.Βρετανίας (National Health Service (NHS).
• Δείτε κι ακούστε το lyric video των Dead Daisies για το καινούργιο τραγούδι τους "Unspoken".
• Οι L.A. Guns του Steve Riley, γιατί έχουμε και τους άλλους του Tracii Guns, έχουν καινούργιο άλμπουμ που τιτλοφορείται "Renegades". Δείτε κι ακούστε το πρώτο video single με τίτλο "Crawl".

• Κι οι Evanescence έχουν νέο άλμπουμ. Τίτλος του The Bitter Truth και δεν έχει βρεθεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του.

• Όσο πλησιάζει η ημέρα που το lockdown θα καταργηθεί, τόσο τα συγκροτήματα ανακοινώνουν νέους δίσκους αλλά και συλλογές. Οι Orange Goblin θα κυκλοφορήσουν στις 4 Μαϊου το live άλμπουμ τους Rough & Ready, Live & Loud.
• Μετά την απόφαση της Angela Merkel να ακυρώσει οποιαδήποτε ανοιχτή συγκέντρωσης κόσμου το καλοκαίρι, τα φεστιβάλ Rock Am Ring, Rock Im Park, Wacken Open Air και Bang Your Head ακυρώθηκαν. Αναμένουμε τις ανακοινώσεις των ελληνικών φεστιβάλ για το τι μέλλει γενέσθαι…
• Η σύζυγος του κιθαρίστα των Pink Floyd, David Gilmour, Αγγλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος Polly Samson, παρουσιάζει το καινούργιο μυθιστόρημά της «Theater for Dreamers» που διαδραματίζεται στην Ύδρα των αρχών της δεκαετίας του 1960, και ένας από τους χαρακτήρες είναι ο Leonard Cohen που για ένα διάστημα ζούσε εκεί. Όπως θα δείτε κι από το video,στην παρουσίαση εμφανίζεται κι ο Gilmour που ερμηνεύει τα τραγούδια του Cohen «So Long, Marianne», «Bird on the Wire», «Fingerprints» και «Hey, That's No way to Say Goodbye».Η Polly Samson προγραμμάτιζε περιοδεία για την παρουσίαση του βιβλίου της «Theater for Dreamers», αλλά η πανδημία την ανάγκασε να σταματήσει. Σε αυτή τη διαδικτυακή εκδήλωση εμφανίζεται οGilmour να παίζει μουσική κάτι που έχει να κάνει από το 2016 και την περιοδεία του «Rattle That Lock». Προσέξτε την επιγραφή του μαγαζιού στο ξεκίνημα του video.
 • Σπάνια εμφάνιση του Ginger Baker να παίζει τύμπανα με τον μπασίστα Νίκο Βαρδή και τον Ιταλό κιθαρίστα John Mizzarolli. Το 1986 εμφανίστηκαν για 2 βραδιές(;) στο An Club όπου εννοείται ότι ήταν γεμάτο.



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου